Какво е How thrive?

Приложение за позитивни навици и процъфтяващо съзнание, основател Деница Андонова

How thrive е приложение за създаване на позитивни навици. Мотото на How thrive e Процъфтяващи хора. Процъфтяващ бизнес. Процъфтяващ свят.

Само за няколко минутки на ден можете да изградите позитивни навици, да подсилите вашето положително мислене и да изградите съзнание за процъфтяване.

Ако желаете положителна трансформация във вашия живот, повече радост и щастие, повече лекота и осъзнатост?

Ако искате да разполагате с ефективни инструменти за управление на фокуса, времето и енергията си?

Ако желаете работещи техники за справяне със стреса и постигане на по-добър баланс между работа и личен живот?

В How thrive са заложени най-новите тенденции в позитивната психология, в организационната психология и корпоративното благополучие (corporate wellness), в кинезиологията – наука за движение на енергията, холистичен подход, коучинг подход и най-съвременните методи за личностно и професионално развитие и израстване. Леко и приятно, под формата на диалог, медитативна практика и/ли игра, само за няколко минутки на ден, може да създадете положителни навици, да изградите нови невронни връзки и да настроите съзнананието си за процъфтяване.

Готови ли сте за положителна трансформация във всяка сфера на живота си?

Свържете се с мен! Аз съм Дени Андонова, основател на How thrive, холистичен консултант, сертифициран специалист по корпоративен уелнес и обучител, организационен и позитивен психолог с над 10-годишен опит в сферата на индивидуалното консултиране и организационните тренинги за щастие и позитивни навици на работното място.

Каня ви на това вълнуващо пътешествие към себе си и вярвам, че заедно можем да пресътворим себе си, да създадем нова положителна реалност и процъфтяващ свят!

Проектът How Thrive се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община Програма „Акселератор Стартъп София“ 2019 от Деница Димитрова Андонова.