Цветни есенции

“Дени , ти си вълшебницата с капките!  Благодаря ти , че успя за съвсем кратко време да ми въведеш в ред емоциите, мислите и всички онези неща, които не ми даваха покой последните 10 години. ”

Галина Атанасова, флорист, Гали Флора ЕООД

“Благодаря на Дени, че ми помогна по лесен начин да се освободя от стреса, да намеря баланс и да се заредя с енергия в студените есенни дни. Препоръчвам да всички, които се чувстват тъжни, отпаднали, понякога нервни или просто безпричинно гладни да поговорят с Дени поне за час – терапията, която прилага е приятна, безпроблемна /и безболезнена/ и изключително ефикасна.  Kато цяло – това е чувството – пийваш 7 капки и можеш да повдигаш планини ?

Илияна Стаменкова, мениджър, Б и А България ЕООД

Важно! Ето какви резултати постигат хората, които са се доверили и изпитали ползите от превъзходно действащите Австралийски цветни есенции:

 1. Тревожността, натрапчивите мисли и страховете биват заменени от спокойствие, яснота на ума и чувствата, желание за действие и радост
 2. Липсата на самочувствие, срамът, вината се трансформират в любов към себе си, приемане на собственото тяло, прошка и разбиране и осъзнаване на собствената стойност и тази на другите
 3. Тъгата от загуба на близък човек, скръбта и душевната болка, отчуждението биват излекувани и заменени от любов, лекота, желание за общуване и смирение.
 4. Хора, страдали от тотална липса на енергия, получават нов тласък да продължат напред и да се почувствай дейни и мотивирани, изпълнени с воля, нови идеи и вдъхновение
 5. Хармонизират се отношенията между родители и деца, в двойките, между колеги, както и отношението ни към самите нас
 6. Баланс между мъжката и женската енергия
 7. Подобрява се комуникацията, презентационните умения, ученето, интегрирането и използването на новопридобити знания

Това е една много малка част от аспектите, в които цветните есенции могат да окажат благотворно влияние. Тъй като те са част от холистичния подход към здравето на физическо, емоционално и духовно ниво, е добре да се погледне индивидуалната картина на всеки един човек и да се направи точната комбинация във конкретния случай.

Ако желаете да споделите това, което ви тревожи, създава дискомфорт и спира вашето развитие, можете да се свържете с мен на телефон 0878 207 156 и заедно да преценим дали този метод би бил най-подходящият за вас към този момент и дали той ще разреши вашия проблем бързо, лесно и ефикасно. Това е един ПОДАРЪК от мен за вас и няма да ви струва нищо.

Преди да пристъпите към избор на този вид терапия за вашия казус, е нужно да знаете:

Какво е цветотерапия/Бахова терапия/терапия с Австралийски цветни есенции?

Цветотерапията, известна още и като Бахова терапия или Терапия на д-р Бах, е част от вибрационната медицина, както хомеопатията и кристалолечението например. Д-р Бах изпозва английски цветя. Австралийските цветни есенции са по-млади като метод, но се счита, че освен че са по-многобройни и дават повече възможности за комбинации помежду си, засягат и аспекти, които не се третират от английските цветни есенции. Такива са например неутрализирането на радиацията и облъчването от мобилни телефони, Wi-Fi и пр,, сексуалността и проблемите произтичащи от нея,  различни други аспекти  на нашето съвременно ежедневие.

Моят метод с Австралийските цветни есенции е много простичък. И РАБОТИ!

Ето как:

Провеждаме задълбочен разговор, който дава яснота и дълбоко осъзнаване в следните направления:

 • Каква ситуация ви тревожи, измъчва или пречи или към какво се стремите?
 • Какво искате да постигнете?
 • Какво ви пречи да го направите досега?
 • Къде са пробойните във вашата енергийна система, които правят така, че колкото и да наливате, да имате усещане за празнота или че нещо ви липсва?
 • От какво искате да се освободите?
 • Какви нови качества искате да зародите или подсилите в себе си?

В процеса на този разговор преценяваме насоката, която е приоритет за дадения момент. В повечето случаи клиентът прави и интиутивен тест. При по-сложни казуси може да се направи и мускулно тестуване, което се използва и в кинезиологията. Веднага, след като се определи направлението, за което ще се работи (Например: засилване на самочувствието, подредеността, волята, справяне с негативна емоция или емоционална травма, фобия, липса на енергия и т.н.)  си създавате моноесенция или комбинация от цветни есенции, специално подбрана за вас и вашия конкретен случай в този момент и можете веднага да изпиете първата доза. От шишенцето вземате с пипетката 7 капки и ги слагате под езика си. Това се прави сутрин и вечер. Времетраенето на приема се определя индивидуално, в повечето случаи е от 14 до 21 дни. Толкова е простичко – 7 капки под езика сутрин, 7 капки под езика вечер, а същевременно работи много ефективно.

Представете си:

Australian flower essence
Австралийски цветни есенции

1 телефонно обаждане да си запишете час, 1 разговор и 2 седмици, в които сутрин и вечер слагате 7 капки под езика от Цветните есенции и КРАЙ на емоциите, които са ви измъчвали толкова дълго време…

… на мъката и болката от раздялата с любим човек…

… скръбта по загубата на ваш близък…

… страха да говорите пред другите, да се изразите и заявите своето място…

… вината, срама, отрицателни модели, убеждения  и нагласи…

… гневът, негодуванието, осъждането…

… на толкова много негативни чувства, травми и блокажи, които ви пречат да сте щастливи, удовлетворени и изпълнени с любов…

Или желаете повече самочувствие, радост, успехи, благодарност, признание, вдъхновение, желание, романтика, изобилие в живота си?

Ако усетите, че Австралийските цветни есенции могат да дадат положително влияние за разрешаване на вашата ситуация, обадете се и запазете час за консултация на телефон 0878 207 156 още сега.

И… Бъдете спокойни! Няма да е трудно. Не се налага да спазвате специални правила за храненето си, да се ограничавате или да спирате някой от вашите навици. Австралийските цветни есенции са супер адекватни за съвременното ни ангажирано ежедневие и не ни вкарват допълнителна доза стрес. Няма значение кога ще ги вземете – на гладно или не, дали сте пили кафе, дали сте пушачи, дори дали сте консумирали алкохол. Разбира се, ефектът им ще е по-силен, ако в периода на лечението с тях живеете по-балансирано и здравословно. Ако сте пробвали много начини, които са изисквали стриктна програма и ограничения,

БОНУС: Друга особеност на Австралийските цветни есенции е фактът, че те са self-adjustable, т.е. напасват се към самия човек и неговата ситуация. Важно е да знаете, че есенциите ще работят благодарение на вашата свободна воля в аспектите, в които вие им позволите, в дълбочината, до която сте готови да научавате вашите уроци. Повечето хора, които са се чувствали зле, след приемът на есенцията, направена за тях, започват да се чувстват добре. В редки случаи, при по-осъзнати хора, работили интензивно и дълго над себе си, може да се наблюдава и т.нар. лечебна криза. Това е състояние, в което за кратко можем да почувстваме някакъв физически дискомфорт – главоболие, сънливост, по-често ходене до тоалетна. То минава бързо и е показател, че емоцията и/ли блокажът и травмата биват изчиствани и на ниво тяло. Друга форма на лечебна криза е да ни се появят идентични ситуации с тези, които се стремим да преодолеем и изчистим. Това е показател от гледна точка на холистичната медицина и подход, че от състоянието, в което се намираме сега, поемаме обратно към състоянието ни на пълно здраве във всички аспекти, хармония, лекота, щастие. Просто по този път, стремейки се да се върнем обратно в идеалното си състояние се появават сенките, “демоните”, ситуациите, предизвикателствата, които сме срещали, докато сме се отдалечавали. Тези лечебни кризи са един своеобразен тест, който ни показва, че сме отработили уроците, че сме се освободили и можем да продължим напред. Те показват, че сте от групата на тези осъзнати, търсещи хора, които са извършили много вътрешна работа до момента.  Бонус към вашата терапия с Австралийски цветни есенции: Аз съм с вас в този процес, можете да ми се обадите или пишете, ако преминавате през такива ситуации и да споделите вашите усещания.

Какви хора избират метода вибрационна медицина с Австралийски цветни есенции?

 • Бизнес ориентирани хора, които нямат много свободно време и същевременно желаят гарантиран резултат по отношение на своя проблем
 • Бизнесмени, желаещи по-добър баланс работа и личен живот, страдащи от бърнаут
 • Търсещи, осъзнати хора, изпробвали множество други методи, които не са дали желания от тях резултат за справяне с дадена емоционална травма или блокаж
 • Хора, на които им е трудно да спазват режими и да следват стриктна програма
 • Деца с трудности при комуникацията и в училище
 • Двойки, които са опитали всичко за подобряване на хармонията и интимността си
 • Жени,  желаещи да утвърдят своята женственост и сексуалност
 • Хора, търсещи промяна в живота си
 • Търговци, които се блокират от отказ и отхвърляне
 • Хора, преминаващи през труден етап в живота си

За кого НЕ е тази терапия?

Тази терапия не е за хора, които предпочитат да се люшкат от емоция в емоция, да се възмущават и негодуват и да не предприемат никакво действие за подобряване на своя емоционален баланс и качеството си на живот.

Ако вие сте от хората, които желаят да изпитат върху себе си мощният ефект на Австралийските цветни есенции и имате казус за разрешаване, можете да се възползвате от холистична консултация, в която се включва:

Цялостен процес от интуитивен тест, мускулен тест, както и шишенце капки с вашата индивидуална комбинация за едномесечен прием  по ваше желание, както и втора консултация на третия ден от приема за обсъждане на първите ефекти и наличие на съпротиви (лечебни кризи).

За мен ще е радост и удоволствие да се запознаем лично,

Дени

П.П. Някои от есенциите се усещат светкавично като въздействие още в първите няколко часа, други – в първите дни от приема, трети е нужно да се пият малко по-дълго време. Единственият начин дадена есенция да не работи е да попаднете на терапевт, който да не ви “улучи” точното цвете. То няма да навреди, да даде странични ефекти или да ви повлияе зле, просто няма да е по вашата тема и сякаш ще се “разминете” като вибрация. В този случай ще сте отделили време, енергия, средства и ще пиете капки, от които просто няма да изпитате нищо – нито подобрение, нито изменение. Ако желаете да не загубите времето, енергията и парите си и да имате желаните резултати, обадете се да си запишете консултация с мен още сега на телефон 0878 207 156.