Клетъчно хранене

Какво е клетъчно хранене?

Всяко хранене би трябвало да е “клетъчно”, т.е. необходимите ни хранителни вещества, приети чрез храната, да се извличат и да достигат до клетката в нужните количества, така че да я захранват с микронутриенти и да позволяват тя да “живее” и да “умира” правилно, последвана от ново поколение здрави клетки. Всяка клетка, всеки орган и система, цялото човешко тяло се обновява постоянно, като на едни клетки са им нужни няколко минути, а на други – години. Резултатът е, че в нашият организъм клетките постоянно се подменят и по този начин се гарантира нашето съществуване.

Колкото повече тези процеси следват естествените ритми на природата, толкова по-здрави, млади и енергични сме ние.

Но какво се случва в действителност, за да не може нашето тяло да живее годините, които учените твърдят, че са ни биологично заложени?

Как да се храним по-здравословно, с повече радост и да сме сигурни, че осигуряваме на клетките си нужните хранителни вещества?

Как да поддържаме тялото си в перфектна форма и баланс?

Как нашите мисли и емоции могат да подобрят или влошат физическото ни здраве?

Как да оптимизираме енергийния си и емоционален баланс така, че да получим перфектно здраве, тонус и енергия?

На тези и много други въпроси отговаря моята книга Клетъчно хранене с Дени – Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си.

Можете да се запишете на индивидуална консултация или да получите книгата със специално посвещение на 0878 207 156 или да ми пишете на denitsa.andonova@gmail.com

Клетъчно хранене с Дени

Заедно с мен ще се научите да създавате нови навици, да избирате себе си и да се грижите максимално добре за цялостния си баланс.

Внимание! Задължително се консултирйте с вашия лекуващ лекар или диетолог, ако имате здравословни проблеми и/или желаете програма за диетично хранене.