APP

От 08.08.2019 официално можете да се включите в платформата за изграждане на позитивни навици How thrive APP.

Какво представлява приложението How thrive? https://www.youtube.com/watch?v=ZF4PU_R3shA

Уеб приложението How Тhrive app е едно логично продължение на моите услуги, на книгата Клетъчно хранене с Дени, изобщо на моята бизнес дейност. Моят модел се счупва поради факта, че колкото и прекрасна, интересна и вълнуваща консултация или обучение да направя аз, човекът, който ми се е доверил, или групата, пред която съм изнасяла уъркшоп, трябва самостоятелно да прилага наученото, да го използва в ежедневието си.

Много често обаче поставени в ситуация да повторят наученето или да практикуват самостоятелно дадена дейност, хората губят своята мотивация, увереност, позволяват рутинните задачи да ги завладеят и просто упражненията и практиките за самостоятелна работа излизат от приоритетните задачи.

How thrive помага да се създават с лекота, с постоянство и с научно доказани практики, с техники от холистичния подход, от коучинга да се създават нови позитивни навици.

How Thrive app се предлага в няколко варианта:

  1. Базова версия: Основана на интервенции от позитивната психология, науката за енергиен баланс кинезиология, коучинг инструменти и други, базовата версия разполага към този момент с 3 програми: Позитивен фокус, Освобождаване от стрес и енергиен баланс, Моите цели, намерения и желания. Общо в тях има 12 упражнения за създаване на положителни навици, повишаване на осъзнатостта и увеличаване на щастието.

Цена на абонамента ThrivingBase: 120 лв. с ДДС за 1 година (10 лв./месечна инвестиция в себе си)

В момента тук получавате 4 позитивни програми:

  • Позитивен фокус: Интервенции от позитивната психология
  • Моите цели, желания, намерения: Качествени коучинг въпроси за осъзнаване
  • Освобождаване от стрес и енергиен баланс: Кинезиологична техника, медитация, визуализация, дихателна практика
  • Здраве и благоденствие на всички нива: Позитивна програма за засилване на любовта и осъзнатата грижа към себе си – С благотворителна кауза

2. Премиум версия: Подходяща за хора с мениджърски функции и в лидерска роля. В този          вариант се извършва индивидуална консултация и се създава персонализирана програма с упражнения и практики в зависимост от забелязаните проблемни области, поставените цели и желани резултати.

Цена на абонамента PremiumThrive: 60 лв./месец

Очаквайте още информация!

Скоро ще ви разкрия по-дълбоките причини да желая от цялото си сърце и душа да сътворим How Thrive.

За повече информация, моля свържете се с мен на info@howthrive.com и на 0878207156

Проект How Thrive се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община Програма „Акселератор Стартъп София“ 2019 от Деница Димитрова Андонова.