Сертификационен K-Power® Курс за енергиен баланс Епигенетични цикли

С огромно удоволствие и гордост ви представям най-новия курс, който провеждам.

При интерес, въпроси или запитвания/записвания за следващи дати, свържете се с мен на 0878207156. K-Power-Instructor

Еднодневния сертификационен К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли) е много ефективен, силен и дълбок метод. Щастливи и благодарни сме от топлия прием на техниките, от позитивната обратна връзка и от множеството резултати на хората, които преминаха през това сертификационно обучение. За нас е мисия да разпространим метода и все повече хора да имат ефективен инструмент за управление на енергията и живота си на всички нива.

Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицатлните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

Ще научите:
Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
Ще получите протокол за баланс
Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
Ще се научите да се самотестувате
Ще усвоите 5 епигенетични цикъла
Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла

Този семинар е за вас, ако желаете да имате винаги под ръка ефективни инструменти за справяне със стреса на всички нива.
Подходящ е И за специалисти, които работят с други хора: лекари, хомеопати, психолози, холистични консултанти, коучове, йога инструктори, цветотерапевти, с цел да имат още по-богат инструментариум за своите клиенти.

Лектор: Деница Андонова K-Power® Instructor, холистичен консултант, сертифициран специалист по корпоративен уелнес

Цена: 195лв. (без ДДС) за 1 човек за 6-часово еднодневно обучение + сертификат
Цена за бъдещи инструктори K-Power® Instructor: 360 лв. (без ДДС) за 1 човек за участие в две обучения + сертификат (всеки инструктор трябва да изкара два пъти курса, за да получи възможност да бъде сертифициран за K-Power® Instructor)
За записване:  0878 207 156

За въпроси относно курса и метода: Деница Андонова 0878 207 156 denitsa.andonova@gmail.com
www.deniandonova.com
https://www.icpkp.com/Category?Action=View&Category_id=353

Важно ! Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състония, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.