Как може да станете K-Power инструктор?

Горда съм и много щастлива, че в следствие от K-Power обучение при мен множество прекрасни консултанти и терапевти, както и хора, които никога преди К-Power не са мислили да работят с хора и да обучават други желаещи, се сертифицираха за K-Power инструктори.

K-Power инструкторите получават правото да преподават K-Power курсовете, за които са сертифицирани, да популяризират идеята за K-Power, силата на избор и промяна, както и ползите от кинезиологичния баланс.

K-Power инструктор можете да станете така:

  1. Записвате се на K-Power курс с мен, Дени Андонова, на 0878207156
  2. Преминавате 2 пъти през избрания от вас K-Power уъркшоп. В момента преподавам 3 K-Power курса – Твоето ДНК не е твоята съдба (Епигенетични лечебни цикли), Тибетска енергия и жизненост и Освобождаването от стрес е лесно. Очаквайте скоро и нови курсове. За мен фаворитът е Епигенетичните цикли. Винаги препоръчвам с него да се започне. Но това не е задължително. Вие избирате.
  3. Написвате домашните задачи, които са в края на получените учебни материали. Така упражнявате техниките, които ще преподавате.
  4. Снимате домашните задачи и двата подписани от мен сертификата, които ви издавам след преминатите обучения.
  5. Пишете до david@icpkp.com (може и с копие до мен denitsa.andonova@gmail.com) в свободен текст “Здравей Дейвид, преминах 2 К-Power обучения при Дени Андонова от България. Имам желание да стана К-Power инструктор. Моля за линк и инструкции. Благодаря. Поздрави от България! Вашето име” Ако не говорите английски език, копирате този текст в Google translate, вземате превода и го изпращате на посочения мейл.
  6. След това получавате отговор с линк, в който да попълните вашите данни, да прикачите снимките на домашните задачи и сертификатите. Този линк е виртуален договор, вътре се съгласявате с условията на ICPKP – Международен колеж по професионална кинезиологична практика.
  7. След одобрение получавате правото да сте сертифициран K-Power инструктор, да водите групи и да обучавате.
  8. Пишете до david@icpkp.com с молба “Дейвид, моля за линкове за закупуване на dynamic template and royalties.” Динамичният темплейт се закупува еднократно. Това е динамичен темплейт на сертификатите, които ще издавате на вашите курсисти. В него ще попълвате имената, датата и часовете на курсовете ви. Получавате го с вашето име по е-мейл. Ако има забавяне, пишете до david@icpkp.com колкото пъти е нужно. Той трябва да ви го подготви и изпрати. По желание, можете да си закупите отделен сертификат, че сте сертифициран K-Power инструктор за съответния курс. Отново е еднократно действие, но за всеки различен вид курс. Royalties е авторското право върху учебните материли, които ще дадете на вашите курсисти. Всеки ваш курсист трябва да получи учебник (който вие купувате от учебния център по кинезиология в България, които единствено имат право да ги печатат) и сертификат. А върху всеки учебник (за всеки курсист) предварително вие сте закупили royalties от сайта на icpkp.com. Повтарям отново за ВСЕКИ курсист е НУЖНО ДА ОСИГУРИТЕ учебник със закупени royalties. (Първо купувате royalties, колкото броя са ви нужни. Чак след това си поръчвате хартиени учебници. А вече има възможност и за виртуални учебници – пишете до мен, за да организираме процеса.)
  9. По същите стъпки и вие можете да обучавате бъдещи К-Power инструктори.
  10. Споделяйте с отворено сърце това знание и ефективен метод. Радвайте се на резултатите на хората, които са ви се доверили. Бъдете етични, лоялни, добри професионалисти и най-вече добри хора. Живейте през този метод, тествайте го за себе си, записвайте си резултатите, направете го стил и начин на живот, споделяйте вълшебството на К-Power, на силата на избор и промяна.

За мен е огромна радост да съм част от това прекрасно начинание!

На ваше разположение съм за възникнали въпроси и коментари.

Ако искате да изпитате ефекта на енергиен баланс чрез К-Power и кинезиология, запишете се за лична сесия на 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

Ако искате да се се впуснете директно в пътешествието K-Power курс, запишете се на 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

С огромна радост, благодарност и вдъхновение,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness