По-дълбоката концепция зад приложението How thrive – разказ за това как How thrive работи за сътворяването на собствената ни реалност

Когато започнах да мечтая преди около година за създаване на приложение за управление на стреса и създаване на позитивни навици, месеци наред (повече от две години ежедневно) бях практикувала ежедневно записване на отговорите на въпроси, които целят да подобрят емоционалното състояние, вибрацията, да насочат фокуса и да настроят съзнанието да търси и вижда, преживяванията, към който се стремя и целя. Тази техника ми бе дадена от един от моите ментори и години наред я бях гледала с крайно недоверие… Докато не започнах да я практикувам сериозно и отдадено. И най-важното! ЕЖЕДНЕВНО!

Тогава, буквално на първите дни от практиката, след като вече бях взела решение, че ще работя с нея за подобряване на всички нива в живота ми, чудесата (или позитивните резултати) започнаха да се случват. Толкова се вдъхнових от осъзнаването, че всъщност по този начин ние сами създаваме своята реалност и преживявания. Насочвайки фокуса към това, което искаме, а не към онова, което не искаме! Както по-горе споменах, години наред прецизно я правех, всеки ден, и най-накрая се сдобих с кашони с изписани тетрадки и тефтери, в които си записвах упражненията. Гледайки ги, един ден моят мъж ми каза, че трябва да се направи нещо, защото с това темпо, скоро кашоните ще станат много повече.

Междувременно бях записала да уча и позитивна психология като магистратура, след като изкарах една професионална специализация по Позитивна психология при бащата на този клон на психологическата наука Мартин Селигман. Бях толкова въодушевена, че и позитивната психология обясняваше голяма част от процесите, които правех с моите тетрадки.

Същото се потвърждаваше и през различни техники, методи и течения в холистичния подход. А може би всичко това бе просто Закон за привличането в действие.

Нека да ви изброя ползите от How thrive, така както аз, като позитивен психолог, практикуващ кинезиолог (наука за движението на енергията) и представител на холистичния подход ги виждам и усещам. А вие чуйте вътрешния си глас, вижте знаците и усетете , дали това приложение би дало стойност и във вашия живот:

  1. В How thrive са предиктори на щастие. Т.е. упражнения, които научно доказано работят за повишаване за усещането за щастие.
  2. В How thrive ежедневно си напомняте какво искате, как си представяте иделания ви ден, живот, взаимоотношения и кариера, правейки стъпки към това какъв човек да станете, как да се развиете и разгърнете като потенциал, за да имате всичко това в живота си.
  3. В How thrive имате кинезиологични и дихателни практики за освобождаване от стрес и по-ефективно управление на енергията.
  4. С How thrive всеки ден си напомняте да забелязвате хубавото и доброто в живота си, да сте благодарни и да мечтаете.
  5. С How thrive ежедневно правите стъпки към щастие, процъфтяване на всички нива и благоденствие, свързвайки се с вътрешните си ресурси, грижейки се за вашата хармония и баланс, учейки се да управлявате енергията и фокуса си.

How thrive всъщност ви извежда от състоянието на негативния стрес (дистрес) и ви въвежда в състояние на позитивния еустрес, където се случва процъфтяването.

Ако месец или 100 дни държите позитивен фокус върху това, което искате, активно действате и се изравнявате вибрационно с него, много е вероятно да го получите.

За мен лично How thrive не е просто проект или работа. Вярвам, че това е делото на живота ми, защото знам колко мощни инструменти са заложени в него.

Но How thrive е нищо, ако зад него не стоят хората, които го използват. Благодаря на всички потребители, които се довериха на мен и на How thrive и започнаха своето пътешествие към себе си и към процъфтяващ живот.

Ако и вие желаете да изградите позитивен фокус, да сте част от нашата общност, да творим заедно една по-красива, положителна и добра реалност, свържете се с мен!

С пожелание за балансиран, процъфтяващ и радостен живот,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness