Изкуството на целеполагането – част 1

След всеки курс по K-Power осъзнавам колко съществена част е определянето на цел за баланса.

Затова в няколко части ще ви дам трикчета, с които да успявате да формулирате (и след това да балансирате с К-Power) такива цели, които да истина да имате желание да извикате в реалността си.

Започвам с един пример.

Да кажем боли ни малкото пръстче на левия крак. И може би си мислим, че целта ни е да НЕ ни боли малкото пръстче на левия крак … Или да спре да ни боли малкото пръстче на левия крак. (По принцип защо точно левия, защо точно малкото пръстче… дори и там може да се открият “улики” и да се намерят емоционалните и енергийни причини за тази болка. Повече по тази тема ще намерите в книгата ми Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си.) НОООО, в К-Power ние не работим с болести, диагнози, заболявания и т.н. А намираме с помощта на мускулен текст енергийни и емоционални дисбаланси и балансираме чрез множество техники енергията в енергийните канали, освобождаваме блокираните емоции и страхове и навлизаме в състояние на лекота и осъзнатост.

Та, “да не ме боли малкото пръстче на левия крак” е всъщност какво НЕ искаме.

Тук ние си имаме кинезиологични въпроси: Какво би било различно за теб, ако вече не те боли малкото пръстче на левия крак?

Отговорите може да са: Слагам си любимите високи обувки и отивам на танци с приятелки. или Отивам да ритаме с момчетата. или Отивам на преход в планината и се наслаждавам на природата.

И още толкова вариации.

Зависи от вашето истинско желание КАКВО ИСКАТЕ.

Приложението How Thrive прави точно това – ежедневно да ви напомня какво искате и да ви води енергийно и осъзнато натам. Ако желаете да се абонирате, свържете се с мен.

Така че нека осъзнато да тренираме (в това число и аз и всички курсисти от K-Power) да формулираме целите си посредством това, което наистина искаме в нашия живот като реалност, като резултат, като сбъдната мечта.

Пожелавам ви осъзнато творене на живот,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156