За моделите, които “наследяваме” от родителите си

Днес съм изпълнена с много любов, благодарност и осъзнатост. Намирам се в гр. Пловдив, на гости при родителите ми и от сутринта с баща ми си споделяме казуси от бизнеса, предизвикателства, обратна връзка и си даваме подкрепа за бъдещите планове. Уникално изживяване е! Винаги сме били много близки!

Обаче днес осъзнах и нещо много ценно – а именно какви модели в поведението съм си взела от него. Беше просто очевадно – имахме едни и същи типове проблеми… И опитностите ни са много идентични! За мен този АХА момент е злато! В холистичния подход казваме, че осъзнаването лекува, така че очаквам съвсем скоро и по-заплетените казуси с лекота да се разплетат.

Бащата като символ в живота отговаря за това как заявяваме себе си в света, как и какво постигаме, как се реализираме, какви успехи имаме.

Каква е връзката ви с баща ви?

Виждате ли прилики в неговото и вашето поведение, светоусещане, опитности в живота?

Какво може да направите още днес, за да хармонизирате тази връзка?

Ще се радвам да споделите вашите осъзнавания!

В австралийските цветя има специално цвете за хармонизиране на връзката с бащата. Ако имате нужда от повече баланс, приемане и комуникация в това направление, за мен ще е радост да се срещнем. Кинезиологията и К-Power биха ви помогнали да намерите дисбалансите и конкретните блокажи, както и да изчистите блокираните емоции в тези отношения.

Обичайте бащите си!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *