Защо е важно да имаме Мастърмайнд група?

От няколко дни това е много важна тема за мен. Какво е мастърмайнд група – това е група на хора, които са доказали се в своята сфера, хора с интелект, визия за бъдещето и бизнеса, със специфични умения и знания, с богат житейски опит, с творческо мислене, които се събират заедно и обединяват своите интелектуални, ментални, енергийни, емоционални и други ресурси и ги насочват за решаване на даден казус, задача, за намиране на решения, за измисляне на проект и пр. Това обединяване на хора е много ценно от енергийна гледна точка. Тези дни имах щастието да получа всички ефекти и ползи от мастърмайнд групите, както и да чуя за мастърмайнд групи поне от 3 места (което е личният ми индикатор, че трябва да обърна специално внимание).

  1. За моето ново бизнес развитие получих мастърмайнд група от клуба, в който членувам и съм много щастлива, благодарна и изпълнена с нови идеи, възможности и още повече ентусиазъм и яснота.
  2. Бизнес консултанти, експерти в своите области, успешни хора споделят ползите и значимостта на наличието на мастърмайнд за постигането на желаните резултати.
  3. В много книги, една от които емблематични за личностното и професионално израстване, Мисли и забогатявай на Наполеон Хил също се отделя специално внимание на мастърмайнд групите.

А вие имате ли мастърмайнд група?

Имате ли желание да се включите в тази, която ще организирам аз? Пишете ми максимално бързо, тъй като местата ще са ограничени, за да сме в оптимален формат.

Пригответе се за Енергийна мастърмайнд група!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156