Забелязвайте знаците

Днес се замислих над това какви знаци получаваме… и че всъщност постоянно получаваме такива… Но дали ще ги видим, чуем, усетим, осъзнаем, дали ще се направим, че не сме ги видели… това вече е въпрос на личен избор.

Използвам емоциите си като навигатор. Правя нещата, които ме карат да се чувствам добре и… избягвам тези, които не ме карат да се чувствам добре. Просто е.

Тялото е мощен канал за знаци. Ако не чуем емоционалните, тези през тялото често са такива, които не можеш да отминеш. За съжаление обаче много хора ( включително и аз преди десетина години) изобщо не се съобразяват с мъдростта на тялото и се насилват да правят неща, които не ги радват и да бъдат такива, каквито не са.

Днешната ми цел е да ви провокирам да се позамислите… да поискате, да изберете, да си позволите да приемате знаците… и да ги използвате за ваше най-висше благо.

Започнете дори да си записвате осъзнаванията си. Наблюдавайте се. Много лесно ще включите активно и тялото в картинката чрез кинезиология и К-Power. А тази събота през целия ден ще имам и обучителни курсове. Свържете се с мен и запазете своето място.

Помагат ми и ежедневните позитивни практики в приложението How thrive. За да се абонирате, свържете се с мен.

С пожелание да слушате вашата вътрешна навигация,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156