Действайте – толкова интересно можете да си го направите!

Желая на всички прекрасен старт на новата учебна година! Изобилие от успехи, радост, осъзнатост и много истински приятели в процеса!

По този повод днес с голямата ми малка дъщеря гледахме филмче за Мери Попинз. И много силно ме впечатли девизът й “Днес или никога!” Колко зареждащо! Колко изкарващо ни от зоната на комфорт! Колко мотивиращо!

Днешното ми предизвикателство към вас е: Действайте днес или никога! Хвърлете се в дълбокото! Скочете в неизвестното! Радвайте се на смелостта и любопитството си! Дерзайте! Мечтайте смело! Показвайте ентусиазма си!

Ако имате желание да имате инструмент за истинско манифестиране на вашите желания и мечти, запишете се на курсовете по K-Power, които водя! Експериментирайте! Наслаждавайте се на процеса и се радвайте като деца! И, разбира се, можете да вписвате вашите осъзнавания и новия авантюристичен позитивен навик в web приложениеto How thrive. Толкова е зареждащо! Вече повече от месец и аз правя всички практики и програми и се чувствам още по-добре!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156