Как да се подготвим за кинезиологичен баланс?

 

  • Искаш ли промяна в личен или професионален план?
  • Чувстваш ли, че си в задънена улица или нещо те спира да постигнеш това, което желаеш?
  • Искаш ли повече доходи?
  • Нова връзка?
  • Или подобряване на любовния ти живот?
  • Нови отношения в семейството?
  • Повече време за себе си?
  • Повече яснота?
  • Повече мотивация?
Искаш ли по-хармонични отношения с любимия човек?
Искаш ли по-хармонични отношения с любимия човек?

Ако си отговорил поне с едно ДА и си търсещ и осъзнат човек, може с следващите редове да намериш решение и да усетиш желание да опиташ.

Кинезиологията е един прекрасен инструмент за постигане на хармония, баланс, изобилие и здраве във всеки аспект на живота.

Въпреки че в световен мащаб кинезиологията е една от най-бързо и динамично развиващите се холистични науки, в България все още се бърка с кинезитерапия, физиотерапия или с масажи и тепърва ще се популяризира какво точно представлява този метод за енергиен баланс. Затова в тази публикация ще ви дам насоки как да се подготвим за кинезиологичния баланс така, че да извлечем максимално много полза за себе си и за аспектите в живота ни, които желаем да подобрим и разширим.

 

Първо, според мен е важно да се доверим на терапевта и на самия метод. Да сме с отворено съзнание и да сме готови да участваме активно в процеса на баланса, умело водени от кинезиолога. Самият факт, че сме търсили, мислили, разпитвали, избрали и прекрачили прага на кабинета, вече е знак за това, че сме стартирали процес и ясно сме заявили (към Вселената), че желаем нещо да е различно.

Второ, важно е да имаме конкретна цел, желание, утвърждение, с което да поставим баланса в контекст. Като всяко друго нещо в живота ни, може просто да действаме хаотично и да се надяваме да постигнем нещо или да имаме конкретна цел, план, визия какво желаем и да се стремим към конкретни резултати. Ако отидем на баланс просто от любопитство или защото най-добрата ни приятелка е казала, че е “много интересно”, надали ще имаме уау резултати и промени.

Трето, какви могат да бъдат целите на баланса: ВСЯКАКВИ. Стига това да са вашите цели и вие наистина да желаете тяхното реализиране. Няма да засягам темата детайлно, но все пак целта трябва да е ценна за вас и другите, да не наранява друго същество или да не ви създава проблем от етична, морална, законова гледна точка.
Ето някои аспекти, с които може да се работи прекрасно по време на кинезиологична сесия:
– Личен живот: хармонизиране на отношения в семейството, започване на връзка, създаване на семейство, освобождаване от стара връзка, баланс между личен и професионален живот, разпалване на искрата между партньорите, усещане за любов, радост, споделеност и всичко, което желаете да промените или подобрите в личния си живот

Искаш ли повече успехи и резултати в бизнеса ти?
Искаш ли повече успехи и резултати в бизнеса ти?

– Професионален живот: постигане на определено кариерно ниво, заплата, доход, печалба, започване на нов бизнес, справяне с кризи и конфликти, разрастване на бизнеса, изграждане на международен екип, спокойствие и увереност на работното място, справяне със стреса в бизнеса, хармонизиране на отношенията в екипа, с шефа, с партньорите и клиентите, привличане и обслужване на нови клиенти и всичко друго, което желаете да подобрите или промените в професионалния си живот.
– Засилване на позитивни качества: самочувствие, любов, амбиция, радост, удовлетвореност, доверие, страст, увереност, търпение и всяко друго качество, от което желаете повече в живота си
– Коригиране на стойката: В кинезиологията се казва, че ако се коригира стойката на човека, се променя и животът му. Това е прекрасен контекст за кинезиологичен баланс.
– Справяне с емоционална травма, свързана с минало или бъдещо събитие
– Справяне и облекчаване на физическа болка
– Балансиране на утвърждение
– Други

Четвърто, преди да започнете баланса, разпитайте терапевта за всичко, което не ви е ясно или по някакъв начин ви притеснява или обърква по отношение на баланса и метода на кинезиологията.

А когато започнете, просто се отпуснете, отворете се да получавате нужните ви отговори и насоки, всушвайте се в инструкциите на кинезиолога и участвайте на 100% в процеса. Това наистина може да внесе огромна промяна в живота ви и да отприщи изобилие от нови емоции, качества, събития, хора, успехи и да ви накара да се чувствате превъзходно, стига само да позволите.

Ако желаете да се запишете за сесия кинезиологичен баланс, свържете се с мен на телефон 0878 207 156.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *