За книгата ми

Не, това НЕ е поредната книга за хранене! Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си е настолна книга по осъзнатост и любов.

Мили приятели, често споделям, че книгата ми Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си НЕ е книга за хранене… а любовна история. Книга за събуждане на любовта към нас самите и започване на осъзната грижа за себе си на всички нива – физическо, енергийно, емоционално.

Книгата ми е плод на повече от 10 години опит и събиране на знания, много практическа консултантска работа, множество срещи с хора, които са се доверили на услугите ми и много експерименти с мен самата. Вътре ще намерите много спефицично хоу-хау за управление на физическото, енергийното и емоционалното си благоденствие. Вложила съм цялата си любов в нея и съм щастлива, че всеки, който се докосне до нея, го усеща!

Книгата Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си е разделена на 3 части:

Основи на клетъчното хранене: На достъпен и разбираем език е обяснена концепцията на клетъчното хранене, като се предлага и кратък анализ и насоки за всеки един от компонентите на клетъчното хранене. Ще получите практични насоки за балансирано и здравословно хранене, без залитания в крайности, без вредни модели. Ще имате лесни и приятни стъпки за 100-дневна програма.

Приложения и инструменти: Тук ще намерите интересни техники, инструменти за анализ на сегашното състояние и насоки за започване на формирането на нови позитивни навици за храненето, здравословната грижа и любов към себе си.

Холистичен подход към храненето и здравето: Тази част е любимата ми. Тук са поставени основите на холистичния подход, обяснена е връзката между физическото тяло, енергийното протичане и емоционалния баланс. Имате множество упражнения, визуализации, медитации, кинезиологични техники за емоционален и енергиен баланс.

Въведението на Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си е написано от великолепната д-р Неделя Щонова и докосва най-нежните струни на човешката душа! Безкрайно съм благодарна за това, че тя първа прочете книгата и се съгласи да ме подкрепи.

Ето какво споделят и читателите:

Обожавам тази книга❤️❤️❤️
Попаднах случайно на уебинар на Дени, след него си взех и книгата. Доста време не успявах да я прочета, а сега смятам да я ползвам като наръчник. Най-силна за мен беше частта с холистичните подходи. Избрала съм си няколко практики и ги прилагам ежедневно, правят чудеса. 🙂 Изключително полезна за мен беше медитацията за премахване на блокажи, УОУ!!! Невероятно преживяване 😊
Едно огромно БЛАГОДАРЯ, Дени! Успех във всяко начинание❤️🌹❤️ Цветелина Юнгарева

 Поздравления за книгата! Написана на достъпен език, чете се на един дъх. Без много медицински термини, обяснено кратко, ясно и с примери от личния живот. Без крайности, които да затормозяват ежедневието ти, просто насоки към индивидуалните нужди на всеки организъм. Ще се радвам да не е последната. Темата е много обширна и си мисля, че авторът има какво още да сподели. Милена Илиева

Най-хубавото на всичко това е … че работи! Храненето е само върха на айсберга, практиките и енергичният баланс са най-ценното, правиш практиката, махаш блокажа, енергията потича и това което желаеш се случва 🙂 Благодаря ти Дени ❤️ Димитър Атанасов

Ако искате да я подарите на себе си или на любими ваши хора, свържете се с мен и я поръчайте. Ще я получите надписана със специално посвещение!

За мен ще бъде чест,

Дени

За поръчка на книгата Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе, за връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове:

0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness