Отзиви от курсисти и клиенти за кинезиологията

Днес съм толкова щастлива, че валят прекрасни обратни връзки за чудесния метод кинезиология и за курса по кинезиологични техники K-Power Епигенетични лечебни цикли.

Споделям ви няколко тук:

При първата ми среща с Дени бях много скептично настроена и през цялото време гледах с недоверие процеса. Докато не дойде моят ред. Дори не мога да обясня с думи какво се случи. Това може само да се почувства. Признавам си, опитвах се да съботирам това, което Дени направи с мен, но просто не се получи. Оказа се, че Енергийният баланс наистина работи, напук на моето недоверие. С лекота намери проблема и ме балансира. Резултатът дойде бързо още след няколко дни, моят проблем вече не беше проблем. Благодаря ти Дени за професионализма и затова, че въпреки съпротивата ми ти промени моето виждане за нещата. Препоръчвам го на всеки, толкова е лесно, а работи! Невероятно! Опитайте!

Д. М.

Посетих обучението преди около 2 месеца.

С Дени се познавам от дълги години, но не я познавах в тази светлина – на водещ и специалист по K-Power – един изключително интересн и любопитен начин за постигане на вътрешен баланс и хармония.

Запали интереса ми към този метод с нещата, които ми обясни, но в действителност няма как човек да разбере точно какво представлява и какъв мощен ресурс ще притежава впоследствие, до момента, в който сам не се увери в това и мине през целия процес.

За мен това е огромно богатство от техники и възможности как аз бих могла да хармонизирам и балансирам енергийно своето тяло, да получа изненадващи осъзнавания, които биха променили начина ми на живот. Най-хубавото е, че мога да помагам и на други хора да изпитат върху себе си необяснимото въздейстие на този метод.

Тъй като записах курса за треньори, успях да приложа тази техника и на първите си клиенти, които останаха доволни и доста изненадани от информацията, която получиха; по-скоро от информацията, която собсвените им тела им показаха, посредством този метод.

Изключително съм благодарна и щастлива, че именно чрез Дени, се запознах  с това чудо – K-Power, което ми дава допълнителна увереност, че мога сама да намирам лесни решения в личен и професионален план за себе си, както и да помагам на други хора да се чувстват по същия начин.

С. И.

Още отзиви можете да намерите в моята facebook страница Клетъчно хранене с Дени в частта Отзиви/Reviews тук.

Ако и вие имате интересни резултати след кинезиологичен баланс или след K-Power курс с мен и искате този метод да достига до повече хора, да печели тяхното доверие, ще се радвам да ги споделите с мен, за да ги публикувам.

Щастлива и благодарна съм, че имам възможността да практикувам кинезиология и K-Power за себе си и за хората, които ми се доверяват.

Вярвам, че балансирайки себе си, помагаме за цялостната вибрация на света. Споделям ви и мотото ми Процъфтяващи хора. Процъфтяващ бизнес. Процъфтяващ свят.

Знам, че заедно можем да го постигнем!

Дени

За връзка с мен, записване за кинезиологична консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156