Кинезиология

Кинезиологията е превъзходен метод за емоционален и енергиен баланс, който ни помага с лекота да се справяме с каналите на стрес от всякакъв характер, както и да се свържем по-силно със самите себе си и да се вслушаме във вътрешния ни глас.

Когато енергията тече хармонично в нашето тяло, ние сме истински творци на живота си! Тогава получаваме всичко, което желаем, с огромна лекота и радост!

Когато сме в баланс, ние усещаме себе си цялостни, щастливи и удовлетворени и успяваме да реализираме своите мечти и желания бързо и ефективно.

Но какво се случва на практика?

В нашето забързано, стресирано ежедневие често забравяме, че ние сме една много специална и уникална комбинация от дух, емоции и тяло. Рутината толкова ни е завладяла, че губим дълбоката връзка със себе си. Емоциите ни връхлитат като лавини и ни люшкат от едни крайности в други. Или пък толкова сме се научили да ги потискаме, че в един момент забравяме да чувстваме истински. Тероризираме тялото си с много стрес, лоши навици и некачествена и бедна храна. Всичко това оказва огромен натиск върху нашата енергийна система. Нашите енергийни канали – меридианите, познати ни от древната Китайска медицина, получават дисбаланс. Може да имат повишена или понижена енергия, което дава дисбаланси в цялостната ни енергийна картина.

Всеки дискомфорт на всяко ниво – физическо, емоционално или духовно, води началото си от блокаж в нашата енергийна система.

Примерите са безброй…

 • Усещате се в капан, в задънена улица?
 • Изпитвате негативни емоции, които ви смазват?
 • Не изпитвате радост и любов в живота си?
 • Не успявате да реализирате своите желания, цели и мечти?
 • Не знаете какви са вашите желания, цели и мечти?
 • Дълго време давате всичко от себе си да постигнете или получите нещо и то просто не се получава, не се случва?
 • Искате да смените работа, но не ви стиска да напуснете?
 • Искате да излезете от връзка, която не ви удовлетворява, но никога не събирате смелост?
 • Искате деца, семейство, но все отлагате момента?
 • Често оставяте мозъкът, рационалното да ви води и потискате емоциите си?

Добрата новина е, че КИНЕЗИОЛОГИЯТА може да “отпуши” вашите блокажи, за да си върнете радостта в живота и да управлявате вашия свят в желаната посока, имайки прекрасно и здраво тяло, позитивни и хармонични чувства и емоции и усещане за свързаност с вашия вътрешен авторитет и висш аз.

Ето какво казват някои от хората, преминали през кинезиологичен баланс с мен:

Както обичам да казвам: няма по-хубаво нещо от това да работиш с професионалист! Благодаря ти за прекрасния сеанс. Чувствам се изумително, балансирана, енергична и фокусирана в правилната цел – което е най-важното! 🙂 Ако не сте пробвали Кинезиологичен сеанс препоръчвам горещо!

Диляна Панайотова, йога инструктор, собственик на Студио 21

Кинезиологията се оказа много интересен, бърз, точен и безболезнен процес за диагностика и балансиране. Още докато Дени ме проверяваше, веднага прилагахме техники и методи за балансиране и аз усещах резултата. Жизнената ми сила се увеличи, чувствам се бодра, уверена и пълна със сила. Вечно студените ми ръце и крака се стоплиха и оттогава не изстиват. Много съм доволна от факта, че тялото ми се чувства отлично и запазва добрия си тонус вече седмици след процедурата. След това с Дени направихме водена медитация за блокажите в тялото, която за мен беше изключително силна, дълбока и освобождаваща. При първа възможност ще отида и за други въпроси, които ме вълнуват и които да премина с кинезиологията!

Диди Цанкова, счетоводител

 Преди да отида при Дени да ми направи кинезиологичен баланс, вярвах в себе си, но вътре в мен самия имах някакво напрежение. Като че ли имаше нещо,което ме спираше. Нещо, което ми пречеше. Нещо, което блокираше енергията и концентрацията ми. Опитвах да правя неща на 100%. Но нещо ми пречеше и Не успявах да ги изпълня на 100%.
След като направих този кинезиологичен баланс с помощта на Дени, започнах да се чувствам по-добре. Започна да ми върви повече. Всичко се промени в положителна посока!
Дефанзивен халф при юношите в ПФК Локомотив Пловдив

Ако сте готови да се отправите на това  пътешествие към по-добро и дълбоко познаване на себе си и използване на пълния си енергиен потенциал, то този метод е точно за вас.

Ако желаете да споделите това, което ви тревожи, създава дискомфорт и спира вашето развитие, можете да се свържете с мен на телефон 0878 207 156 и заедно да преценим дали този метод би бил най-подходящият за вас към този момент и дали той ще разреши вашия проблем бързо, лесно и ефикасно. Това е един ПОДАРЪК от мен за вас и няма да ви струва нищо. Заедно с това ще ви насоча към безплатни мои видеа с техники, за да изпробвате метода.

Преди да пристъпите към избор на този вид терапия за вашия казус, е нужно да знаете:

Какво е КИНЕЗИОЛОГИЯ и как се извършва кинезиологичен/ енергиен баланс чрез кинезиология?

Кинезиологията е наука за движението на енергията в тялото. В момента това е най-бързо и динамично развиващ се холистично-въздействащ метод. Освен това кинезиологията е уникален начин за постигане на по-голяма осъзнатост, личностно израстване и себепознание.

Инструментариумът е много богат – над 60 различни начини и техники за постигане на енергиен баланс.

kinesiology-sessionsКинезиологията използва мускулен тест, за да се намерят блокажите в тялото ни във всеки един аспект, да се получи една цялостна картина за движението на нашата енергия и след това да се балансират намерените дисбаланси – повишена или понижена енергия. Кинезиологът показва различните позиции за изолиране на всеки мускул и го тестува с позволението на клиента, отчитайки състоянието на тялото в резултатите на теста. По този начин се получава една схема на каналите на енергията и нейното движение.
По време на тестуване, когато мускулът е стабилен, “силен”, казваме, че е ЗАКЛЮЧЕН и това на езика на кинезиологията означава, че енергията тече балансирано, че в този мускул нямаме дисбаланс.
Ако мускулът е нестабилен, “слаб”, в кинезиологията се нарича ОТКЛЮЧЕН и е показател за небалансирано протичане на енергията. Този мускул ще подлежи на “заключване” чрез различни техники на балансиране.

Методът е изключително силен и цялостен. И РАБОТИ!

Основният принцип тук е, че когато енергията се “отприщи”, балансира, всеки аспект в живота ни започва да се подобрява. .

Ако усетите, че  кинезиологията може да даде положително влияние за разрешаване на вашата ситуация и подобряване на енергийния ви баланс, обадете се и запазете час за консултация на телефон 0878 207 156 още сега.

Какви хора избират метода кинезиология?

 • Хора, които усещат, че нещо ги блокира, им пречи и не знаят как да го преодолеят
 • Хора, които искат баланс във всеки аспект на живота си
 • Хора, които са отворени към алтернативни енергийни методи и обичат да експериментират и опитват нови начини
 • Бизнес ориентирани хора, които имат ясни и конкретни цели и желаят да ги постигнат по-лесно и бързо
 • Бизнесмени, желаещи по-добър баланс работа и личен живот, страдащи от бърнаут
 • Търсещи, осъзнати хора, изпробвали множество други методи, които не са дали желания от тях резултат за справяне с дадена ситуция, емоционална травма или блокаж
 • Хора, изправени пред нов етап в живота си – нова професия, проект, създаване на семейство и деца
 • Хора, търсещи промяна в живота си
 • Хора, преминаващи през труден етап в живота си

За кого НЕ е тази терапия?

Тази терапия не е за хора, които са затворени за нови терапевтични холистични методи и предпочитат да останат в дисбаланс, застой или болезненото усещане, че не получават това, което искат от живота си.

Ако вие сте от хората, които желаят да изпитат върху себе си силните ефекти на кинезиологията и имате казус за разрешаване и цели за реализиране, можете да се възползвате от холистична консултация, в която се включва:

Процесът е с продължителност 60-90 минути,  в която преминавате през следните процеси:

 • Определяте контекста на енергийния баланс за тази сесия
 • Оформяте целта, за която ще се балансирате
 • Разбирате коя емоция в блокирана в момента и ви спира по пътя на реализиране на вашето желание и към кого е насочена тя
 • Научавате % на стрес във вашето тяло
 • Научавате % нажизнена енергия във вашето тяло
 • Чрез мускулен тест получавате цялостната картина на вашата енергийна система – къде енергията протича плавно и къде се е получил дисбаланс
 • Балансирате меридианите, в които енергията не тече хармонично
 • Извършвате техники за Емоционално освобождаване от стрес
 • Разполагате с инструментариум с над 60 различни метода, чрез които можете да осъществите енергийния си баланс
 • Медитация за откриване на блокажите в тялото и тяхното изчистване
 • Получавате и “домашно”, с което да поддържате енергийния си баланс

И тъй като кинезиологията е цялостен метод, индивидуалната картина на всеки един човек е много важна и се взема предвид при всеки баланс. Така че в процеса на сесията, може да се наложат различни комбинации от инструментите на метода.

Важно!!! При желание и нужда да направите кинезиологичен баланс за няколко различни цели и направления във вашия живот, можете се възползвате от пакетни услуги за 3, 5 или 10 баланса със специална отстъпка. Все повече хора избират кинезиологията като техния метод за развитие, личностно израстване и себепознание, както и като начин за периодично “резивиране” на целите и приоритетите си. Благодарение на своя инструментариум кинезиологията е адекватен и ефективен начин за периодично

За мен ще е радост и удоволствие да се запознаем лично,

Дени

П.П.  За мен кинезиологията е езика, на който нашия мозък разбира какво има да му каже тялото ни.

Аз съм тотално влюбена в този метод! Той е моята страст! Откакто го изучавам и прилагам, лично в моя живот се случиха прекрасни промени, за които дълги години само си бях мечтала. Най-ценното за мен е, че кинезиологията ми помага да чуя какво моето тяло има да ми каже, къде и как блокирам емоции и негативни вярвания, къде ги складирам в тялото си и да заглуша мозъкът, Егото. Много често нашата ментална енергия е толкова силна, че прекалено много мислим и анализираме, вместо да се оставим да чувстваме и да сме свързани със същността си. Ако и вие желаете да се отворите към вътрешното си знание и интуиция, да разблокирате дисбалансите и да се почувствате цялостни и хармонични, за мен ще е огромна радост да ви преведа през това красиво пътешествие на свързване с истинското Аз. Свържете се с мен на 0878 207 156 или denitsa.andonova@gmail.com . Да осъзнаете пълния си енергиен потенциал, да го усетите и да се научите да го управлявате, е нещо, което ви пренася на качествено ново ниво в живота ви. И си заслужава! Запишете своя час за енергиен баланс сега.

Внимание!  Задължително се свържете с вашия лекуващ лекар или друг специалист лекар, ако имате здравословни проблеми и симптоми.