Как да продължим уверено и спокойно напред след тежка раздяла

Уникално бърз, лесен и същевременно мощен метод за намиране на спокойствие и баланс след раздяла с любим човек

Старите връзки и непреодолени раздели са като дупки в съд – колкото и да наливаме отгоре, енергията ни постоянно изтича. И това създава допълнително напрежение и изтощение в нашата система до такава степен, че след личния ни живот, негативно бива повлиян и професионалния, и приятелския ни кръг и изобщо всяка една сфера от живота ни малко по малко посивява.

Уви, май се е случвало на всички от нас. Толкова да сме били влюбени, толкова силно да сме обичали, толкова да сме вярвали и мечтали да бъдем заедно… и най-накрая с гръм и трясък всичко пропада. Сякаш загубваме почва под краката си… И някой е изтръгнал сърцето от гърдите ни и няма никакво намерение да ни го върне… И всичко като че ли свършва…

И се зареждат дни, изпълнени с болка, омраза, съжаление, обвинение, вина, мъка, скръб, депресия… и много, много голяма липса на любов. Липса на радост, липса на надежда.

Ако вие все още се измъчвате и страдате след раздялата с любим човек?

Ако в главата ви постоянно бушуват натрапчиви мисли?

Ако дори в новата си връзка продължавате да мислите, чакате и да се надявате на нещо от бившите си?

Ако дори не можете да си представите как след това ще се отворите отново за любов?

Може би, ако сте отговорили с поне едно Да, е време да смените стратегията.

Да, философски можем да си обясняваме, че всичко, че се оправи, че това е част от процеса, да се насилваме да съберем парчетата, които са ни останали и да продължим напред… Да стискаме зъби и да чакаме да ни мине. Наивно можем да си мислим, как той или тя ще забележи в един момент колко много им липсваме, каква голяма грешка са допуснали да ни зарежат и как ще доприпкат при нас с влажни очи и куп обяснения и ще ни молят да се върнем обратно.

Стоп! Край на жертвеното поведение! Случило се е, дадено ни е като урок, значи имаме и ресурса да преминем през него. Може би сте чели книги, блогове, ходили сте на коуч, семинар или психолог, и това до голяма степен е помогнало.

Може дори почти изцяло да е помогнало, което е прекрасно. Блазе им на онези щастливци, които могат спокойно и в любов да се обвързват и разделят, без да загубят точката си на баланс!

Обаче, ако не сте сред тях, можете да се възползвате от едно уникално бързо, лесно и ефективно решение.

Ако все още не можете да се успокоите и да намерите вътрешния си мир, да се отворите към срещане на нов партньор или да се отдадете изцяло в новата си връзка, и разбира се, ако сте готови да опитвате нови неща, възползвайте се от мощния, силен и дълбок ефект на Австралийските цветни есенции.

Разбира се имате възможност и да отхвърлите това, което ви казвам с лека ръка.

Изборът е изцяло ваш.

Ако това ви вълнува, можете да се запишете за консултация на 0878 207 156 или да прочетете повече тук: http://deniandonova.com/avstraliiski-cvetni-esencii-bahova-terapia/

Желая ви хармония, радост и любов,

Дени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *