K-Power (кинезиология) = Директна връзка с подсъзнанието

Докато пиша задачите ми за самостоятелна работа, задължителна част от сертифицирането ми като консултант при ПРЕЯЖДАЩО/ЕМОЦИОНАЛНО ХРАНЕНЕ, попадам на две изречения, които силно резонират в мен. Ще ги цитирам тук:

Вашето съзнание иска да се промени от съображения на егото, но вашето подсъзнание може да има свои собствени причини да запази нещата така, както са.

Из Обучение “Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене”
Асоциация УНИКАЛ

Толкова мощно нахлува осъзнаването, че с кинезиологията и с K-Power правим точно това: Да проверим посоката на енергията ни – дали е там, където си мислим, че се насочваме съзнателно… или подсъзнанието ни води нещата в друго направление. Когато ние си мислим, че искаме даден резултат (например създаване на семейство или повишение в работата), но там енергията е блокирана, това е ясен знак, че егото и подсъзнанието ни не са на едно мнение. Т.е. в дадения пример, колкото и да си мислим, че искаме да създадем семейство или пък да получим повишение, колкото и да се стараем за това, колкото и време, усилия да полагаме, сякаш невидима сила ще ни държи далече от целта, която сме си поставили на съзнателно ниво.

Мускулен тест K-Power

Мускулните тестове (основен инструмент на метода Кинезиология и K-Power) показват осезаемо, видимо протичането на енергийния поток, те са интерфейст директно към нашия мъдър биокомпютър. С кинезиологията и с K-Power можем да правим директна връзка с подсъзнанието и да вадим оттам информация, която да ОСЪЗНАВАМЕ, да решаваме вътрешни конфликти и да оптимизираме енергийния си поток, насочвайки го към това, което желаем на всички нива. Хармонизирайте съзнанието и подсъзнанието! Активирайте ги да работят за вас, за манифестиране на живота, който желаете.

Откакто практикувам кинезиология за себе си и моите клиенти и откакто преподавам K-Power знам, че това е много мощен начин за дълбока и прецизна вътрешна работа към опознаване и приемане, към разбиране на себе си и към отключване на върховния ни потенциал да сме творци на живота си. АХА-моментите, които можете да получите тук, са провокирани от интеракцията с мъдростта на тялото ви, което е записало всичко, през което някога сте преминали, всяка емоция и чувство, всяка емоционална травма. Много вярвам, че тази засилваща се тенденция в холистичния подход да се използва тялото на човека (body work) и оттам да се създават условия да се изваждат блокажи и дисбаланси, е възможност за тези, които са отлагали дълго време срещата със себе си, най-накрая да я проведат. Усетиш ли отговорите, видиш ли промяната, чуеш ли вътрешния си авторитет, довериш ли му се, гарантирано животът преминава на ново ниво.

Живот не през страховете и блокажите, а през любовта и баланса.

Живот, в който от търсене на външни авторитети, се озоваваш в единение с твоя вътрешен авторитет, интуиция, сила, потенциал, ресурс.

Живот на лична отговорност.

Живот на осъзнато творене на реалност.

Живот на радост и лекота.

И е много хубаво, много интимно и красиво преживяване. Дълбоко и смислено.

Представете си, че някой, много близък, много закрилящ ви, много обичащ ви, знае всички отговори за вас и може мъдро да ви съветва. Този НЯКОЙ е вашето ТЯЛО.

А през кинезиологията и през K-Power се научавате да говорите на един и същи език. Сигурно има и други начини за това. Но в този метод аз видях най-достъпния, такъв, който еднакво добре се разбира и използва от възрастни и деца, от мъже и от жени, от мениджъри, от цели екипи, от логични и от творчески хора.

Каня ви на едно вълнуващо пътешествие към себе си. Готови ли сте за тази среща с вашето мъдро Аз, с вашето подсъзнание, с вашия вътрешен авторитет?

Индивидуални кинезиологични консултации и обучения по K-Power.

С мен, Дени

Дени Андонова K-Power инструктор

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com