За мен

Deni AndonovaЗдравейте, моето име е Деница Андонова и съм много щастлива, че в момента четете това и сте отворени към холистичния подход. Въпреки че първото ми образование е икономическо, завърших бакалавърска степен по Стопанско управление и след това магистратура Развитие и управление на човешките ресурси, много огромна любов открих в холистичния подход към здравето и в момента умело съчетавам предишния си бекграунд и опит в сферата на маркетинга и продажбите с индивидуалните консултации и с корпоративните обучения, тренинги и уъркшоп формати. През годините надграждам с редица обучения и сертификати: курсове и мастър класове по Кинезиология и метода Докосване за здраве, вибрационна терапия с Австралийски цветни есенции, Клинична нутрициология и натуропатия, както довършвам магистратурите си по Трудова и организационна психология и Позитивна психология, и много други обучения и техники, които ми помагат да съм колкото се може по-цялостна в подхода си. От 01.07.2018 съм редовен докторант към Стопански Факултет на СУ Св. Климент Охридски, Социално управление, тема Организационни стратегии и политики за корпоративно благополучие (corporate wellness strategies).

K-Power-Instructor

От началото на 2019 г. съм сертифициран K-Power® Instructor и провеждам курсове по Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли) за практикуващи и за инструктори.

Гордея се, че съм Сертифициран специалист по здраве и уелнес на работа от Американската асоциация по здраве и уелнес и че това ми помага успешно да провеждам корпоративни обучения и тренинги за здраве, съчетавайки холистичния подход и най-новите тенденции в corporate wellness областта или здраве, щастие и благоденствие на работното място.

Автор съм на книгата Клетъчно хранене с Дени. 

Клетъчно хранене с Дени

За мен ще е огромна радост да съм ви от полза и заедно да се впуснем в това вълнуващо приключение, наречено холистичен подход, да получите нови инструменти да разгръщате личния си потенциал и този на организацията си и да се радвате на здраве, баланс, щастие и изобилие на всички нива.

Ще се радвам да се свържете с мен за вашата индивидуална консултация или за да обсъдим цялостната стратегия за здраве във вашия екип и компания.

Дени