За мен

Здравейте,

Искате ли инструменти и техники, с които да се чувствате по-спокойни, уверени, щастливи и свързани със себе си? 

Искате ли начини за ефективно освобождаване от стреса и изграждане на позитивна нагласа? 

Искате ли да си върнете “контрола” и активирате вътрешната си сила и потенциал?

На този линк можете да се запишете за техники и практики подарък от мен. Така ще се запознаете отблизо с моя подход. 

Моето име е Деница Андонова и съм много щастлива, че в момента четете това и сте отворени към холистичния подход (връзката между физическото тяло и реалност, енергийния баланс и емоциите). Въпреки че първото ми образование е икономическо, завърших бакалавърска степен по Стопанско управление и след това магистратура Развитие и управление на човешките ресурси, моята огромна любов и мисия открих в холистичния подход към благополучието и в момента умело съчетавам предишния си бекграунд и опит в сферата на маркетинга и продажбите с индивидуалните консултации и с корпоративните обучения, тренинги и уъркшоп формати. През годините надграждам с редица обучения и сертификати: курсове и мастър класове по Кинезиология и метода Докосване за здраве, сертифицирани курсове от ICPKP  – Международен колеж по професионална кинезиологична практика, вибрационна терапия с Австралийски цветни есенции, Естетически коучинг и инструктор по Неврографика, Клинична нутрициология и натуропатия, магистратури по Трудова и организационна психология и Позитивна психология, и много други обучения и техники, които ми помагат да съм колкото се може по-цялостна в подхода си. Имам удоволствиетието да съм доктор по Корпоративно благополучие, научна степен към Стопански Факултет на СУ Св. Климент Охридски.

От началото на 2019 г. съм сертифициран K-Power® Instructor и провеждам активно курсове (онлайн и на живо) по Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли), Освобождаването от стрес е лесно, Тибетска Енергия и Жизненост за практикуващи и за инструктори. Гордея се, че съм най-активният K-Power инструктор в България и съм провела десетки обучения със няколко стотин участници.

Автор съм на книгите Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за осъзната грижа и любов към себе си и на Ново ниво. Холистичен наръчник за трансформация и позитивна промяна. 

Клетъчно хранене с Дени

За мен ще е огромна радост да съм ви от полза и заедно да се впуснем в това вълнуващо приключение, наречено холистичен подход, да получите нови инструменти да разгръщате личния си потенциал и този на организацията си и да се радвате на благоденствие, баланс, щастие и изобилие на всички нива.

Ще се радвам да се свържете с мен за вашата индивидуална консултация или за да обсъдим цялостната стратегия за благоденствие на щастие във вашия екип и компания.

Дени Андонова

www.deniandonova.com

www.howthrive.com

www.facebook.com/DeniAndonova 

Youtube канал с техники: https://www.youtube.com/channel/UCUBq7NiWoprM_HnId3z6Wvw