Блог

Какви ползи ще ви донесе използването на Епигенетичните цикли от метода K-Power®

Какво е K-Power®? Какво ще ми донесе? Лесно ли се практикува? Дава ли резултати?

Това са най-често задаваните към мен въпроси, относно курсовете, които водя активно от началото на 2019 г. като сертифициран K-Power® инструктор.

Пиша този пост като споделяне на моята лична история, с която да илюстирам какво ми донесе на мен този метод за енергиен баланс, как го прилагам и какво усещам, какво споделят хората, които са се доверили на метода и на мен.

Започвам с личната част.

Deni Andonova Certified K-Power® InstructorМоят живот малко или много може да се раздели на два периода: Преди и СЛЕД K-Power®. Споделям това много отговорно.

Преди кинезиологията (K-Power®  е част от този метод за енергиен баланс или управление на енергията) аз имах работа, която вършех буквално 24/7, без никаква почивка, нямах връзката, която желаех да имам и определено, въпреки че обичах работата си, за по-важните неща от живота нямаше нито време, нито пространство, нито енергия.

С кинезиология се занимавам вече около 4 години, а с K-Power®  активно – около половин.

 1. Какво се случи с мен? Бизнесът ми се промени, преминах през няколко етапа. В момента имам няколко направления, в които се развивам: 1. Индивидуални консултации, които холистично съчетават психология, кинезиология, вибрационна терапия чрез цветни есенции и изграждане на положителни и здравословни навици в ежедневието. Започнах практика в превъзходен нов и модерен медицински център МЦ Качествен Живот, регистрирах още една фирма, започнах разработването на мобилно приложение и още куп прекрасни нови стъпки и стъпала към още по-автентично живеене в моята мисия; 2. Корпоративни обучения и консултации за цялостни стратегии за цорпоративен уелнес; 3. Започнах да преподавам K-Power®  курсове; 4. записах и завърших 2 магистратури по психология – Трудова и организационна и Позитивна; 5. Стартирах още няколко бизнес проекта.; 6. Написах книгата си Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си; 7. Не на последно място – родих второто ни дете. ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ТУК ДЕЙНОСТИ И УСПЕХИ СЪМ БАЛАНСИРАЛА С КИНЕЗИОЛОГИЧНИ ТЕХНИКИ И ВСИЧКО СЕ Е СЛУЧИЛО С ЛЕКОТА, С РАДОСТ И С МНОГО  ЖЕЛАНИЕ И ВДЪХНОВЕНИЕ!

2. Имам време и ресурс за всичко, което искам. В това число съм щастлива да мога всеки ден да имам качествено време с децата ми – на 1 г. и на 3 г. , имам време да почивам и да пътувам. Имам време да чета, да карам допълнителни курсове за квалификации по теми, който са ми интересни и надграждащи.

3. Отключват се нови потенциали, нови хоризонти. Неща, които дори не съм се сещала, че могат да ми се случат – ХУБАВИ, фантастични неща!

Съвсем накратко, това е моето преживяване и опитност с K-Power® .

Вместо да се притеснявам, аз просто си правя техника за 20-30 секунди. (Да, точно за толкова! Има и по-дълги като продължителност, които практикувам, когато имам време за по-задълбочена вътрешна работа и процес. Но дори и кратичките работят феноменално!

Практиките са лесни, логични и се извършват бързо. Това е нужното условие, за да практикувам нещо ежедневно в толкова забързаното ни съвременно битие.

В моя живот дава прекрасни резултати този метод. Точно зараи това толкова вдъхновено преподавам този метод. Можете да следите събитията тук Курсове и обучения K-Power®.

Резултати и обратни връзки можете да прочетете в моята Facebook страничка Клетъчно хранене с Дени https://www.facebook.com/kletachno.hranene/ на бутон Ревюта или директно тук.

Сега пристъпвам към въпроса какво ще ви донесе?

 1. Лесен, бърз, ефективен метод за справяне със стреса
 2. Осъзнатост и работещ инструмент за активна работа със себе си
 3. Разширяване на зоната на комфрот
 4. Интегриране на тялото (body work)
 5. Енергиен баланс
 6. Емоционален баланс
 7. Повече енергия и тонус
 8. Отваряне на нови възможности (особено ако работите с други хора и търсите още ефективни методи, с които да сте им полезни)

И всичко, за което сте готови да поискате и да вземете от метода.

За мен ще е огромна радост да го усетите, да чуете посланието му и да видите една възможност за вас осъзнато да творите живота си чрез K-Power®.

Запишете се за лична консултация на 0878 207 156 или участвайте в следващото K-Power® сертификационно обучение.

K-Power® Сертификационен курс за енергиен баланс

С огромно удоволствие и гордост ви представям най-новия курс, който провеждам.

При интерес, въпроси или запитвания/записвания за следващи дати, свържете се с мен на 0878207156. K-Power-Instructor

Еднодневния сертификационен К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли) е много ефективен, силен и дълбок метод. Щастливи и благодарни сме от топлия прием на техниките, от позитивната обратна връзка и от множеството резултати на хората, които преминаха през това сертификационно обучение. За нас е мисия да разпространим метода и все повече хора да имат ефективен инструмент за управление на енергията и живота си на всички нива.

Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицатлните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

Ще научите:
Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
Ще получите протокол за баланс
Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
Ще се научите да се самотестувате
Ще усвоите 5 епигенетични цикъла
Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла

Този семинар е за вас, ако желаете да имате винаги под ръка ефективни инструменти за справяне със стреса на всички нива.
Подходящ е И за специалисти, които работят с други хора: лекари, хомеопати, психолози, холистични консултанти, коучове, йога инструктори, цветотерапевти, с цел да имат още по-богат инструментариум за своите клиенти.

Лектор: Деница Андонова K-Power® Instructor, холистичен консултант, сертифициран специалист по корпоративен уелнес

Цена: 195лв. за 1 човек за 6-часово еднодневно обучение + сертификат
Цена за бъдещи инструктори K-Power® Instructor: 360 лв. за 1 човек за участие в две 6-часови обучения + сертификат (всеки инструктор трябва да изкара два пъти курса, за да получи възможност да бъде сертифициран за K-Power® Instructor)
За записване:  0878 207 156

За въпроси относно курса и метода: Деница Андонова 0878 207 156 denitsa.andonova@gmail.com
www.deniandonova.com
https://www.icpkp.com/Category?Action=View&Category_id=353

Важно ! Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състония, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

Къде сте в спиралата на успеха? – Въпросник и практични насоки

От какво зависи дали успяваме или се проваляме? 

Как може да излезем от собствените си модели и да имаме повече от това, което искаме, в живота си? 

Къде се намираме в спиралата на успеха и как можем да сменим курса така, че да ни отведе там, където желаем да бъдем? 

Познавате ли модела на Антъни Робинс “Цикъл на успеха”? Научих за тази концепция в една програма за бизнес развитие, в която участвам… и веднага в съзнанието ми изплува връзката с енергийния и емоционалния баланс. Затова и реших да ви я споделя.

Ето съвсем накратко и модела:

цикъл на успеха на Тони Робинс

Кой от четирите аспекта привлече вниманието ви?

Имате ли усещане, че в някоя от тези сфери не се справяте така, както бихте желали?

Нека да обясня какво показва този модел всъщност. Ако ви попитам колко е потенциалът на един човек, какъв би бил вашият отговор? Много от нас/вас ще кажат “неограничен”, “огромен”. Ако е така, защо обаче има толкова много хора, които сякаш не използват на максимум потенциала си, които все не успявят да достигнат до резултатите, които желаят, които вечно намират причини и оправдания, защо “някой им е взел сиренцето”.

Ако имаме голям или дори неограничен потенциал, то би трябвало с лекота да достигаме до големи и дори огромни резултати.

Ако обаче това не е факт в живота ви, то нека се запитаме, защо действията ви не водят до тях? Всъщност се запитайте първо дали изобщо действате? Дали правите постоянно крачки към това, което желаете? Или просто чакате, оплаквате се, негодувате и … най-общо казано се фокусирате вирху това защо и какво нямате, вместо да се насочите как да сбъднете и най-смелите си мечти.

И оттук съвсем логично следва заключнието, че нашите действия или бездействия ни водят до нашите резултати. Но какви ще са действията или бездействията ни зависи от вярванията, които имаме. Като е много важно да се уточни, че тези вярвания се потенцират, усилват и повлияват още повече нашите действия, следователно и резултати.

Няколко примера: Ако един човек си мисли, че не може, че няма нужните ресурси, качества, знания, контакти, успехи, любов, радост в живота (тук списъкът може да е много дълъг), той няма да действа с ентусиазъм, надежда, постоянство, енергия и хъс за това, което желае… Ако вярва, че не заслужава успех, ще прави всичко възможно, за да се саботира, за да си докаже, че е прав… или нищо няма да прави, за да не би случайно да достигне до успеха.

Ако обаче вярва в себе си, вярва в каузата си, открил е своята мисия, радва се на всяка стъпка, прогрес, успех, то той ще действа още повече за своите цели и мечти.

Така че какво вярваме за себе си, до голяма степен може да определи нашите действия, оттам и резултати, както и степента, в която използваме нашия потенциал. Явно те са в основата на това, дали ще живеем живота на мечтите си или ще си съществуваме рутинно и без много нюанси.

И как можем да променяме вярвания, така че да се освободим от самоналожените ни окови и да започнем да действаме и получаваме като човек с огромен потенциал?

Със сигурност много школи и методи работят над това. В тази публикация ще ви покажа начина на действие на кинезиологията и цветните есенции  и как можем чрез тях да започнем да изкачваме по спиралата на успеха.

Първо, отговорете си на тези въпроси, за да анализирате имате ли блокажи по отношение на постигането на резултатите, които желаете, както и на вярванията, които имате:

 1. Често изпадам в една и съща ситуация, която е неблагоприятна за мен. ДА/НЕ
 2. Всичките ми връзки завършват по един и същи начин. ДА/НЕ
 3. С всички мои работодатели се разделяме по сходен начин. ДА/НЕ
 4. Липсва ми енергия и тонус. ДА/НЕ
 5. Често чувствам обезсърчение и нямам мотивация за каквото и да било. ДА/НЕ
 6. Моят бизнес проект остава все на едно ниво и не мога да постигна развитие. ДА/НЕ
 7. Нямам стимул да се обучавам и усъвършенствам. ДА/НЕ
 8. Не ми се започват нови неща. ДА/НЕ
 9. Затворил/а съм се в себе си и нямам желание да общувам с хора. ДА/НЕ
 10. Липсва ми самочувствие и увереност. ДА/НЕ
 11. Паля се бързо по някоя идея и бързо угасвам, без да предприема действие. ДА/НЕ
 12. Не мога да се зарадвам на успехите, които постигам. ДА/НЕ
 13. Нямам вдъхновение и хъс. ДА/НЕ
 14. Не мога да си почивам, вечно действам по нещо. ДА/НЕ
 15. Не чувствам удовлетворение, не виждам смисъл и не чувам вътрешния си глас по отношение на това, което правя. ДА/НЕ

Ако имате поне 1 отговор ДА, това е една прекрасна точка да започнете своето пътуване към себе си и да разнищите кой е този блокаж, вярване или емоция, която ви спира да бъдете, имате и да правите това, което желаете в живота си.

Как може да ви помогнат кинезиологичните сесии и цветните есенции за това?

Заедно или поотделно ще ви помогнат да откриете:

Какво искате всъщност? 

Къде изтича енергията ви? 

Какви са лимитиращите ви модели? 

Имате ли вътрешни конфликти? 

Имате ли енергийни и емоционални блокажи? 

И още много други направления за осъзнаване, себерефлексия и дълбоко приемане и обич към себе си.

Най-ценното в тези два методи е, че вие сте капитанът, вие определяте курса и поемате отговорност за живота на мечтите си.

Пожелавам ви прелестно пътуване,

Дени

 

За мен

Deni AndonovaЗдравейте, моето име е Деница Андонова и съм много щастлива, че в момента четете това и сте отворени към холистичния подход. Въпреки че първото ми образование е икономическо, завърших бакалавърска степен по Стопанско управление и след това магистратура Развитие и управление на човешките ресурси, много огромна любов открих в холистичния подход към здравето и в момента умело съчетавам предишния си бекграунд и опит в сферата на маркетинга и продажбите с индивидуалните консултации и с корпоративните обучения, тренинги и уъркшоп формати. През годините надграждам с редица обучения и сертификати: курсове и мастър класове по Кинезиология и метода Докосване за здраве, вибрационна терапия с Австралийски цветни есенции, Клинична нутрициология и натуропатия, както довършвам магистратурите си по Трудова и организационна психология и Позитивна психология, и много други обучения и техники, които ми помагат да съм колкото се може по-цялостна в подхода си.

Гордея се, че съм Сертифициран специалист по здраве и уелнес на работа от Американската асоциация по здраве и уелнес и че това ми помага успешно да провеждам корпоративни обучения и тренинги за здраве, съчетавайки холистичния подход и най-новите тенденции в corporate wellness областта или здраве, щастие и благоденствие на работното място.

Автор съм на книгата Клетъчно хранене с Дени. 

Клетъчно хранене с Дени

За мен ще е огромна радост да съм ви от полза и заедно да се впуснем в това вълнуващо приключение, наречено холистичен подход, да получите нови инструменти да разгръщате личния си потенциал и този на организацията си и да се радвате на здраве, баланс, щастие и изобилие на всички нива.

Ще се радвам да се свържете с мен за вашата индивидуална консултация или за да обсъдим цялостната стратегия за здраве във вашия екип и компания.

Дени

Какво е холистичен подход и как може да ни помогне той да имаме здравето, което желаем?

Холистичната медицина е изкуство.

Барбара Рен

Холистичен означава цялостен. Думата идва от гръцки и holos значи цял, цялостен, интегрален. Според холистичния подход човекът се разглежда в неговата цялост – емоции, енергия, физическо тяло, душа. Холистични са методите например от Традиционната Китайска медицина, от Тибетската медицина, кинезиологията. За да бъде един подход холистичен, той трябва да съчетава поне 2-3 метода, чрез които да има инструменти за повлияването на емоциите, енергията и тялото. Цялостните подходи са близо до природата и естествените цикли.

Вярвам, че холистичният подход е за осъзнати хора, защото той цели да открие първопричините за дадено състояние, симптом или диагноза, а не просто да третира следствията. Тук се разглежат връзките между емоциите, протичането на енергията в тялото и появяването на дискомфорт или неразположение в тялото. Целта е да се анализират и осъзнаят причините, случките, обстоятелствата, които са ни накарали да се почувстваме по определен начин, стресирали са ни, и след това са започнали да дърпат от енергията ни, създавайки дисбаланси в протичането на енергийните ни канали. Когато имаме проблем, често знаем точния период, от който нататък нещата не са тръгнали на добре, нали? Замислете си, откога не се чувствате толкова енергични, колкото преди? Откога сте загубили радостта в живота си? Кое е онова събитие, което постоянно изскача в съзнанието ви и сякаш изпива жизнената ви сила? Кога са започнали физически дискомфорти?

Клетъчно хранене

Тялото е мъдър и верен приятел. То прави всичко възможно, за да ни предпазва, в повечето случаи и от самите нас. Но преди да стигнат до тялото, усещанията за дискомфорт са идвали в полето ни по много начини, давали са ни знаци да се осъзнаем, че не вървим в правилната посока. Ако около година и половина не освободим дадена емоция, която изпитваме по нехармоничен начин, тя се превръща във физическо състояние, което ни отдалечава от здравето. Казват, че холистичната медицина лекува теб, а не болестта.

Привърженик съм на втория тип холистични подходи – тези, които осъзнават огромната сила на всеки един човек да постига здравето, баланса и изобилието, което желае в живота си. Точно затова в моята практика съм избрала такива, които водят до по-голяма осъзнатост и задължително прехвърлят топката в полето на клиента. Много често, завихрени в рутината на забързаното ни ежедневие, забравяме, че имаме правото да творим живота си, в това число и здравето си. И понякога е добре, някой да ни припомни тази наша вградена способност.

Често казвам, че просто споделям знанието и опита, които съм натрупала, че давам лесни, работещи стъпки и насоки за постигане на емоционално, енергийно и физическо здраве. Но те сами по себе си са безполезни, ако отсрещната страна не пожелае да прояви отговорност и грижа към себе си и да ги прилага в живота си.

В холистичния подход е в сила Законът на Херинг: Изцелението се осъществява отгоре надолу, отвътре навън; от по-важните органи към по-маловажните; и в ред, обратен на появата на болестта. Точно в това движение завръщане към здравето могат да се появят и лечебните кризи, които понякога плашат и разколебават, но са явен знак, че взетите мерки и дадените препоръки работят във вашия случай. Холистичните методи имат логика и ясни правила за проследяване на развитието и резултатите.

Ползите от цялостния подход към здравето са: 

 1. Повече осъзнатост и свобода
 2. Подобряване на емоционалния и енергийния баланс, както и на физическото здраве
 3. Обхващане на голямата картина
 4. По-добра превенция
 5. По-добро разбиране на себе си и другите

Ако желаете да проверите, как би сработил холистичния подход за вашето състояние – емоционално, енергийно или физическо, може да запишете консултация на 0878207156.

Ако не сте сигурни и се колебаете, дали това е за вас и дали холистичният подход би помогнал във вашия случай, задайте ми вашите въпроси и какво ви притеснява по телефона или е-мейл. Ще се радвам да ви отговоря.

Как да продължим уверено и спокойно напред след тежка раздяла

Уникално бърз, лесен и същевременно мощен метод за намиране на спокойствие и баланс след раздяла с любим човек

Старите връзки и непреодолени раздели са като дупки в съд – колкото и да наливаме отгоре, енергията ни постоянно изтича. И това създава допълнително напрежение и изтощение в нашата система до такава степен, че след личния ни живот, негативно бива повлиян и професионалния, и приятелския ни кръг и изобщо всяка една сфера от живота ни малко по малко посивява.

Уви, май се е случвало на всички от нас. Толкова да сме били влюбени, толкова силно да сме обичали, толкова да сме вярвали и мечтали да бъдем заедно… и най-накрая с гръм и трясък всичко пропада. Сякаш загубваме почва под краката си… И някой е изтръгнал сърцето от гърдите ни и няма никакво намерение да ни го върне… И всичко като че ли свършва…

И се зареждат дни, изпълнени с болка, омраза, съжаление, обвинение, вина, мъка, скръб, депресия… и много, много голяма липса на любов. Липса на радост, липса на надежда.

Ако вие все още се измъчвате и страдате след раздялата с любим човек?

Ако в главата ви постоянно бушуват натрапчиви мисли?

Ако дори в новата си връзка продължавате да мислите, чакате и да се надявате на нещо от бившите си?

Ако дори не можете да си представите как след това ще се отворите отново за любов?

Може би, ако сте отговорили с поне едно Да, е време да смените стратегията.

Да, философски можем да си обясняваме, че всичко, че се оправи, че това е част от процеса, да се насилваме да съберем парчетата, които са ни останали и да продължим напред… Да стискаме зъби и да чакаме да ни мине. Наивно можем да си мислим, как той или тя ще забележи в един момент колко много им липсваме, каква голяма грешка са допуснали да ни зарежат и как ще доприпкат при нас с влажни очи и куп обяснения и ще ни молят да се върнем обратно.

Стоп! Край на жертвеното поведение! Случило се е, дадено ни е като урок, значи имаме и ресурса да преминем през него. Може би сте чели книги, блогове, ходили сте на коуч, семинар или психолог, и това до голяма степен е помогнало.

Може дори почти изцяло да е помогнало, което е прекрасно. Блазе им на онези щастливци, които могат спокойно и в любов да се обвързват и разделят, без да загубят точката си на баланс!

Обаче, ако не сте сред тях, можете да се възползвате от едно уникално бързо, лесно и ефективно решение.

Ако все още не можете да се успокоите и да намерите вътрешния си мир, да се отворите към срещане на нов партньор или да се отдадете изцяло в новата си връзка, и разбира се, ако сте готови да опитвате нови неща, възползвайте се от мощния, силен и дълбок ефект на Австралийските цветни есенции.

Разбира се имате възможност и да отхвърлите това, което ви казвам с лека ръка.

Изборът е изцяло ваш.

Ако това ви вълнува, можете да се запишете за консултация на 0878 207 156 или да прочетете повече тук: http://deniandonova.com/avstraliiski-cvetni-esencii-bahova-terapia/

Желая ви хармония, радост и любов,

Дени

Защо желанията НЕ се сбъдват

Много често страдаме от това, че желанията ни не се сбъдват. Упрекваме себе си, съдбата, късмета, другите…

dreams  А всъщност е толкова прекрасно, че някои от желанията ни не стават реалност. Като се замисля, колко съм щастлива и благодарна, че много от нещата, които съм искала в някакви моменти, не са се сбъднали. Може би, ако бяха, щях да съм още с първата си любов (от детската градина например) или да живея в Германия, или да съм заета на работно място, което за онова време съм харесвала, но от сегашната си перспектива никога не бих прекарала и минута повече там. Сещате се и още примери, нали?

Някои от тях идват от егото ни и не са истинските желания на нашата същност, душа. Други пък не са чак толкова желани и мечтани. За трети не сме в състояние да овладеем състоянието си и енергията си, ако се случат.

Но интересен факт е защо не се случват онези, които дълго време, дори години, мечтаем, бленуваме, молим се и най-вече действаме активно, с всички възможни средства за постигането им… И тези желания не се сбъдват, точно защото сме се влопчили за тях. Като удавници за сламка… Все едно, ако те не се реализират, ние никога няма да бъдем щастливи, цялостни и удовлетворени.

Случвало ли ви се е? Или на някой ваш близък?

Много добър пример са хората, които спешно искат да изкарат определено количество пари. Така са се вкопчили, правят всичко възможно по силите им, а нещата не се случват. Или човек, който е превърнал в идея фикс да има половинка. Или деца. Или да “отслабнат” – колко не обичам използването на тази дума по отношение на теглото ни, но това е друга тема.

Нещата не се случват, когато вкарваме прекалено голям емоционален заряд в даденото желание и губим баланса.

А ние сме цялостни, щастливи и в изобилие, когато сме в хармония със себе си.

Какво може да се направи, когато сме зациклили силно в дадено желание?

 1. Осъзнай колко ценно, уникално и прекрасно същество си! Има ли друг сред милиардите хора на Земята, който да е като теб?
 2. Осъзнай каква благословия е да бъдеш жив, тук и сега.
 3. Благодари на себе си и на това, в което вярваш ( Бог, Вселената, Висшия ти аз и т.н.)  за способността ти да твориш живота на мечтите си.
 4. Осъзнай, че това, което е сега, ти си го материализирал.
 5.  Осъзнай, че щом си направил горното, значи можеш да сътвориш каквото друго поискаш.
 6. Анализирай това, което наистина желаеш, това, което кара душата ти да пее.
 7. Благодари за възможността то да се сбъдне.
 8. Благодари за възможността то да не се сбъдне, защото има нещо друго, което би донесло на теб и на света по-висше благо.
 9. Направи всичко, което е по силите ти.
 10. Отвори сетивата си, съзнанието си и с лекота, благодарност и любов приеми това, което е за теб.

Ако сме преминали през тези стъпки, но сякаш все още нещо ни липсва или чувстваме блокаж, кинезиологичният баланс е идеално средство за премахване на енергийния заряд и хармонизиране на всички аспекти на нашето същество.

Ако сме вкопчени в дадена емоция и на можем да се преборим със страховете и ограниченията, които си поставяме, Австралийските цветни есенции могат прекрасно да ни подкрепят лекувайки емоциите ни и посилвайки качествата, които искаме. А кинезиологичен баланс може да ни даде много ясна картина кака дадено желание влияе на енергийния ни баланс и къде са блокажите ни да не можем да материализираме  това, което желаем.

Най-вече нека да помним, че ключът за живота на мечтите ни е в нас и е нужно само да се престрашим да отворим вратата, водеща ни към всичко, за което мечтаем, там където използваме огромния си потенциал и способността ни да творим чудеса.

Готов ли си за това пътешествие?

 


 

Как да се подготвим за кинезиологичен баланс?

 

 • Искаш ли промяна в личен или професионален план?
 • Чувстваш ли, че си в задънена улица или нещо те спира да постигнеш това, което желаеш?
 • Искаш ли повече доходи?
 • Нова връзка?
 • Или подобряване на любовния ти живот?
 • Нови отношения в семейството?
 • Повече време за себе си?
 • Повече яснота?
 • Повече мотивация?
Искаш ли по-хармонични отношения с любимия човек?
Искаш ли по-хармонични отношения с любимия човек?

Ако си отговорил поне с едно ДА и си търсещ и осъзнат човек, може с следващите редове да намериш решение и да усетиш желание да опиташ.

Кинезиологията е един прекрасен инструмент за постигане на хармония, баланс, изобилие и здраве във всеки аспект на живота.

Въпреки че в световен мащаб кинезиологията е една от най-бързо и динамично развиващите се холистични науки, в България все още се бърка с кинезитерапия, физиотерапия или с масажи и тепърва ще се популяризира какво точно представлява този метод за енергиен баланс. Затова в тази публикация ще ви дам насоки как да се подготвим за кинезиологичния баланс така, че да извлечем максимално много полза за себе си и за аспектите в живота ни, които желаем да подобрим и разширим.

 

Първо, според мен е важно да се доверим на терапевта и на самия метод. Да сме с отворено съзнание и да сме готови да участваме активно в процеса на баланса, умело водени от кинезиолога. Самият факт, че сме търсили, мислили, разпитвали, избрали и прекрачили прага на кабинета, вече е знак за това, че сме стартирали процес и ясно сме заявили (към Вселената), че желаем нещо да е различно.

Второ, важно е да имаме конкретна цел, желание, утвърждение, с което да поставим баланса в контекст. Като всяко друго нещо в живота ни, може просто да действаме хаотично и да се надяваме да постигнем нещо или да имаме конкретна цел, план, визия какво желаем и да се стремим към конкретни резултати. Ако отидем на баланс просто от любопитство или защото най-добрата ни приятелка е казала, че е “много интересно”, надали ще имаме уау резултати и промени.

Трето, какви могат да бъдат целите на баланса: ВСЯКАКВИ. Стига това да са вашите цели и вие наистина да желаете тяхното реализиране. Няма да засягам темата детайлно, но все пак целта трябва да е ценна за вас и другите, да не наранява друго същество или да не ви създава проблем от етична, морална, законова гледна точка.
Ето някои аспекти, с които може да се работи прекрасно по време на кинезиологична сесия:
– Личен живот: хармонизиране на отношения в семейството, започване на връзка, създаване на семейство, освобождаване от стара връзка, баланс между личен и професионален живот, разпалване на искрата между партньорите, усещане за любов, радост, споделеност и всичко, което желаете да промените или подобрите в личния си живот

Искаш ли повече успехи и резултати в бизнеса ти?
Искаш ли повече успехи и резултати в бизнеса ти?

– Професионален живот: постигане на определено кариерно ниво, заплата, доход, печалба, започване на нов бизнес, справяне с кризи и конфликти, разрастване на бизнеса, изграждане на международен екип, спокойствие и увереност на работното място, справяне със стреса в бизнеса, хармонизиране на отношенията в екипа, с шефа, с партньорите и клиентите, привличане и обслужване на нови клиенти и всичко друго, което желаете да подобрите или промените в професионалния си живот.
– Засилване на позитивни качества: самочувствие, любов, амбиция, радост, удовлетвореност, доверие, страст, увереност, търпение и всяко друго качество, от което желаете повече в живота си
– Коригиране на стойката: В кинезиологията се казва, че ако се коригира стойката на човека, се променя и животът му. Това е прекрасен контекст за кинезиологичен баланс.
– Справяне с емоционална травма, свързана с минало или бъдещо събитие
– Справяне и облекчаване на физическа болка
– Балансиране на утвърждение
– Други

Четвърто, преди да започнете баланса, разпитайте терапевта за всичко, което не ви е ясно или по някакъв начин ви притеснява или обърква по отношение на баланса и метода на кинезиологията.

А когато започнете, просто се отпуснете, отворете се да получавате нужните ви отговори и насоки, всушвайте се в инструкциите на кинезиолога и участвайте на 100% в процеса. Това наистина може да внесе огромна промяна в живота ви и да отприщи изобилие от нови емоции, качества, събития, хора, успехи и да ви накара да се чувствате превъзходно, стига само да позволите.

Ако желаете да се запишете за сесия кинезиологичен баланс, свържете се с мен на телефон 0878 207 156.