5 холистични начини за запазване на емоционалното благоденствие

Осъзнавам колко ключово е значението на емоционалното ни благоденствие и точно заради това реших днес да ви споделя моите 5 ефективни начини за запазването му.

  1. Позитивен фокус: Аз съм позитивен човек и силно вярвам, че винаги ни се случват (или си случваме) неща, които са за наше добро, парченца от пъзела на една по-голяма картина и ключ към израстването ни на всяко ниво.
  2. Кинезиологичен или К-Power баланс. Отделям си буквално минута за скоростно енергийно балансиране. Научавам си какво ме спира в ситуацията, научавам коя е блокираната емоция и правя бързи точки за баланс. И след това бързо балансиране аз се чувствам по-спокойна и осъзната и всъщност фокусирана върху решенията, а не върху проблемите. (Това учим в първите 30 минути от курса K-Power Епигенетични цикли. Така че ако все още не сте се включили, можете да се запишете на 0878207156 )
  3. Дишам. Дишам дълбоко.
  4. Правя си упражненията в приложението How thrive и вътре правя саморефлекция и си осъзнавам ситуацията и желаните резултати от нея.
  5. Правя нещо, което обичам и би ме фокусирало в позитивно действие. Това може да е да си поиграя с децата ми или да замина за ден-два (или повече), да слушам мантри, да сготвя нещо за семейството ми, да се видя с приятели, да почета… Идеята е да си дам малко пространство за самозареждане и да настроя вибрационното си поле.

А какво правите вие?

Ще се радвам да споделите и да се включите в курсовете K-Power и приложението за позитивни навици How thrive!

Пожелавам ви радостни емоции и благоденствие,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156