5 въпроса, които ще ви накарат да преоткриете работата/бизнеса си

Понеделнишки този път ми се прииска да ви провокирам да се замислите за работата или бизнеса си. Всеки, който ме познава, знае колко обожавам това, което правя и как нямам дистрес от работните ми задачи, проекти и бизнес начинания.

За съжаление обаче постоянно се срещам с хора, които не изпитват удовлетворени от това, което правят. Върнете се вчера, в неделя, какво беше вашето усещане, че днес е понеделник и работната седмица започва. Можете да запишете вашия отговор.

А сега, обещаните въпроси за смяна на фокуса към работата.

  1. Как помагам на другите, вършейки по най-добрия начин моята работа?
  2. Какви качества и способности развивам у себе си, развивайки моя бизнес?
  3. Какво харесвам/обичам/обожавам в моята работа и бизнес?
  4. Какво мога да направя още днес, за да се чувствам още по-добре на моето работно място?
  5. Как с тази дейност допринасям за благото на себе си, другите и света?

Ето и няколко холистични гледни точки към работата/бизнеса ни.

Работата е като личните ни взаимоотношения – и в двете се изисква много желание, много общуване, много любов, за да вървят добре. И в двете сфери ние трупаме много опитности и израстваме като личности. Можем да проявим силните си страни, да шлифоваме доста фасети, да усетим смисъл и принос.

Обаче, никога не допускайте да сменяте работата си, без да сте си отработили неработещите модели. Направете така, че дори и да желаете да напуснете сегашната си работа, това да стане от позиция на любов, радост, благодарност, удовлетвореност, изобилие и благоденствие. А не гняв, негодувание, оскръбление, агресия, недооцененост, вина, инат… и т.н. Ако не си отработим модела, той ще се повтаря, ще ни боде очите, ще ни навира истината в носа, докато не се осъзнаем и не направим освобожданието на лимитиращото вярване, енергиен или емоционален блокаж.

Така че ако обичате работата си, това е чудесно. Започнете да я обожавате. Чувствайте с всяка ваша фибра колко много смисъл влагате в това, което правите, носете радост и спокойствие на другите, представяйте се в най-добрата светлина като професионалист. Споделяйте светлината си, показвайте уважението и любовта си към другите. Това толкова се усеща! Прави толкова различно преживяването на другата страна. (Насоките по-долу може и на вас да са ви полезни и да преминете на още по-високо вибрационно ниво).

Ако обаче все още сте далече дори от това да харесвате сегашната си работа/бизнес, време е да започнете да се фокусирате в позитивната страна от нея.

Всеки ден изброявайте 3 и повече аспекти от нея, които ви допадат, които са ви приятни. Може би имате готини колеги, може би се смеете много, може заплащането ви да е добро и това да ви позволява да си позволявате различни придобивки, пътувания и т.н. Просто помислете за 3 неща, които ви харесват в сегашната ви работа.

След това направете 3 действия, с които да си подобрите сегашното състояние – Усмихнете се, поздравете колегите. Сложете си позитивна картинка на десктопа, усмихвайте се докато говорите с клиенти, помислете, с какво днес можете да се подобрите – в личен и професионален план. Попитайте колега, който може нещо, което вие не можете, да ви покаже как го прави. Вдъхновете се. Няма как да сбъркате или да загубите. В единия случай, ще започнете да харесвате работата и бизнеса си повече. В другия ще си вдигнете вибрацията и ще си привлечете нова.

Ще се радвам да споделите как се чувствате, след като започвате осъзнато да държите позитивен фокус върху работата си.

Приложението How Thrive има специални упражнения за това. Кинезиологичните сесии помагат при отработването и освобождаването на вътрешни конфликти, блокажи, емоционални и енергийни дисбаланси относно работата и бизнес развитието. Цветните есенции могат да се полезни при фините вибрации на позитивната промяна.

С пожелание да имате работа и бизнес, които карат душата ви да пее,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156