3-те най-важни кинезиологични въпроси, които могат да се приложат към всяка сфера на живота

Окрилена от новите техники, които научих в последния ми курс по кинезиология, вдъхновена от резултатите и ефектите на този чудесен метод, днес осъзнавам следното – кинезиологията е метафора за живота. В кинезиологичния процес създаваме холограма на живота си, на моделите си, можем да изтъпкуваме метафизичния смисъл на техниките и да разберем много за себе си, за това, през което минаваме и за опитностите, които натрупваме.

Днес ще ви споделя 3-те най-важни кинезиологични въпроси, които могат да бъдат приложени към всяка сфера от живота ви.

  1. Какво искам? Отговорът на този въпрос често е много труден. За подпомагане може да се използват въпросите Какво искам да е различно? и Какво искам да е по-добро?
  2. Какво осъзнавам за себе си в следствие на този процес? Множество пъти съм споделяла, че целта ни в холистичния подход е осъзнаването. Защото осъзнаването лекува, т.е. ни вкарва в лекотата.
  3. Какво ще бъде различно и по-добро в живота ми, след като имам това осъзнаване? Направете експеримент. След всеки ваш АХА-момент си задавайте този въпрос. Върши чудеса!

И сега ето и моето предизвикателство към вас! Направете си експеримент със себе си. 3 дни живейте през тези въпроси. Задавайте си ги поне веднъж на ден.

Ако обичате такива предизивкателства, абонирайте се за How thrive – моето приложение за създаване на позитивни навици. Всеки ден ще правите подобни упражнения за позитивен фокус и съзнание за процъфтяване.

Поискайте и си позволете да сте в лекотата и осъзнаването,

Позволете си да усетите вълшебството на кинезиологията като метод!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness