3 лесни начини как да подобрим преживяването, което имаме в нашата любовна връзка?

Напоследък темата за личните взаимоотношения става все по-ключова за хората, които ми се доверяват за консултации.

Много често са ходили по психолози, терапевти, гледали са семинари, чели са книги, участвали са в констелации. Влизат в срещата ни с един дълъг списък какво не харесват във връзката си, какво очакват от партньора си, какви негативни емоции изпитват, какви физически неразположения имат. И логично, аз задавам въпросът Какво всъщност искаш? (за да може да се дефинира целта за кинезиологичен баланс). И получавам отговори от типа на “Той/Тя да ме кара да се чувствам…”, “Той/Тя да ми показва, че ме обича, да ме изслушва, да ме подкрепя…, “Той/Тя да спре да прави…” и много подобни вариации, обединени от общото Той/Тя, с което започва изречението.

Когато започна да насочвам човека върху АЗ (тъй като в кинезиологията винаги изхождаме от позиция АЗ), диалогът много се затруднява…

Той или Тя няма как да ни кара да се чувстваме еди-как-си… Аз избирам как да се чувствам.

Той или Тя ни обича точно толкова, колкото ние обичаме себе си, изслушва ни толкова, колкото ие се изслушваме, подкрепя ни, точно толкова колкото ние се подкрепяме.

Неговото или нейното поведение е отговор на нашия “магнит”, с който сме привлекли това поведение.

Ако искаме нещо различно, е важно да го осъзнаем и да започнем да променяме (себе си, вибрацията си, отношението си).

Когато говорим за Той/Тя/Те, ние влизаме в очаквания… А има ли очаквания, ще има и разочарования.

Когато говорим от АЗ, тогава сме в своята свободна воля и можем да определяме какви опитности искаме да имаме.

Ако искаме кофти връзка, ГОТОВО. Ако искаме хубава, хармонична връзка, ГОТОВО.

Първият начин да подобрим нашето преживяване във връзката ни, е да започнем да осъзнаваме какво искаме. И да го заявим през АЗ. (Пример: Не той да ме кара да се чувствам обичана, или тя да ме желае…. А! Аз се чувствам обичана, Аз се чувствам желан…)

Второ: Моето преживяване си е мое преживяване. Ако съм фокусиран/а върху грешките на партньора, ако го/я хващаме винаги, когато прави нещата зле, ако правим нещата още по-големи, разказвайки ги на други хора, ако нон-стоп прехвърляме филма си в съзнанието си, какво правим… увеличаваме си драмата в живота. Да, някои хора живеят за драмата си, търсят си я и си я създават съзнателно. Не говорим за тях – тази публикация е за хората, които искат хармонични преживявания, които искат да творят хармонична връзка и красив живот съзнателно.

Вторият начин е да се фокусираме върху хубавото (колкото и да е трудно понякога), да търсим позитивното заради самите себе си. ЗАЩО? Ами защото дори и да изберем в един момент да се разделим с досегашния ни партньор, това ще е от позиция на вътрешна хармония, разбиране и приемане на себе си и другия И от тази по-висока позиция и следващият ни партньор ще е привлечен от по-високо вибрационно ниво. А има и друго потенциално развитие – започвайки да се фокусираме върху позитивното, то да започне да се увеличава, връзката ни да започне да се подобрява и в един момент да започнем да се чувстваме много прекрасно в нея. И в двата случая печелим. Така че фокус върху преживяването, което търсим. А не върху това, от което искаме да избягаме.

Трето: Или си фокусиран върху хубавото/това, което искаш, или си фокусиран върху друго/това, което не искаш. Ако чак толкова не можете да видите позитивно в неговото/нейното поведение, фокусирайте се върху вашите дела, върху неща, които ви зареждат, окриляваш, носят ви щастие и успехи. Фокусирани в тях, чисто логистично няма да ви остава време да се дразните с партньора ви и много е вероятно конфликтите да намалеят, другият човек да спре да получава вечното предишно неодобрение и негодувание и да започнете и двамата да вибрирате на една друга честота.

Ако някой от тези начини ви е допаднал, пробвайте. Нищо няма да загубите, но може да спечелите много.

Имайте предвид, че един кинезиологичен баланс (виж ползите от кинезиологична сесия тук) може много да помогне да осъзнаете вътрешните си конфликти и блокажи пред желаната връзка. Можете да си запишете сесия на 0878207156 .

С пожелание за хармония със себе си и във връзката,

Дени

П.П. Очаквайте и Нова! СПЕЦИАЛНА програма в приложението How thrive за подобряване на връзката и преминаване на следващо ниво! Запишете се още сега за нея info@howthrive.com

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156