19.10. – Международен ден за борба с рака на гърдата

Днес имах удоволствието да присъствам на едно чудесно събитие, организирано от моите прекрасни и любими партньори МЦ Качествен живот и Катя Казанджиева, която е прекрасен разказвач на личната си история с диагнозата и в моите очи вдъхновител за повече здравословна грижа към себе си. Благодаря за поканата и за възможността да разкажа за Австралийските цветни есенции, за кинезиологията и К-Power курсовете, както и за прекрасната нова програма Здраве и благоденствие на всички нива в приложението How Thrive, която ще подкрепя каузата за здрави жени и ще дава безплатен достъп на всяка жена с тази диагноза напълно безплатно!

Обаче се замислих… Замислих се за Вадим Зеланд и за неговата теория за махалата… и още по-силно думата БОРБА боде очите ми.

Знаете ли, искам това да е Международен ден за промоция на женското здраве, за подобряване на здравето на жените… Да се фокусираме върху позитивното, върху желания резултат… за да се извисим над проблема и от новата призма да стигнем до решението. Да стигнем до осъзнатата грижа за себе си, до любовта към себе си и живота, до радостта!

Пожелавам ви осъзнатостта да се грижите за най-ценното богатство, което имате – Здравето ви!

С пожелание за здраве и благоденствие на всички нива,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Ако желаете да подкрепите или да се включите в нашите каузи, свържете се с мен.