10 причини за енергийните дисбаланси и блокажи

Наскоро разговарях с една дама, която редовно си прави кинезиологични баланси при мен за всякакви ситуации, и обсъждахме причините за енергийните блокажи и дисбаланси. Споделям ги с вас под формата на въпросник, за да можете да прецените, дали имате нужда от енергиен баланс чрез кинезиология.

  1. Стоя в дадена негативна емоция, без да мога да се освободя от нея. ДА/НЕ
  2. Не се грижа за физическото си тяло (хранене, движение, спорт, дишане, прекалено много токсини в храната и в домакинството…). ДА/НЕ
  3. Стоя в миналото – стара връзка, ситуация, травма. ДА/НЕ
  4. Позволявам си да критикувам себе си и другите. ДА/НЕ
  5. Атмосферата, в която живея и работя, е негативна, нехармонична, преобладават конфликти и негативизъм. ДА/НЕ
  6. Не мога да заявявам границите си. ДА/НЕ
  7. Не обичам и не харесвам себе си. ДА/НЕ
  8. Не мисля, че заслужавам. ДА/НЕ
  9. Не обичам и не одобрявам това, което работя. ДА/НЕ
  10. Липсва ми любов. ДА/НЕ

Всеки човек е различна, уникална Вселена и всеки от нас има различни периоди, опитности, така че и блокажите са ни различни. Но това, което научих през всичките тези години на търсене, е, че блокажите ни са ПОРТАЛИ – възможности за осъзнаване, за практикуване на Свободната воля да претворим живота си според нашите ценности, желания и смисъл. Старите блокажи от дистанцията на времето са едни прекрасни благословии. Ценното на кинезиологичните баланси е, че ни помагат да осъзнаваме и да възприемем благословиите си още сега, приемайки се в цялост и готови да се освобождаваме от тежестите и да се окриляваме в лекотата и радостта.

Пожелавам ви да преминавате осъзнато през вашите портали. Ако мога да съм ви полезна с кинезиологичен баланс, за мен ще е удоволствие.

С пожелание за леко скъсване със старото и отваряне към нова позитивна промяна!

Deni Andonova Certified K-Power® Instructor

Дени Андонова

За контакт с мен: 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com