Следвайте процеса си

Тези дни имах много интересни преживявания с хората, с които се срещах за консултации…

Една дама възкликна “Защо ли не те срещнах по-рано?!”, а с друга имахме уговорка преди повече от година, която в последстие не се състоя… Мога да продължа да изброявам знаци, които ми направиха впечатление, и осъзнах следното.

Всичко в живота ни идва в точния момент. Нито по-късно, нито по-рано. Точно тогава, когато сме готови. Когато енергийно можем да “понесем”, да издържим, за изживеем дадената опитност.

Всичко това осъзнавам всеки път с курсисти, които се записват месеци, седмици по-рано за K-Power и пак не успяват да участват в курса и такива, които научават ден или час преди обучението и съумяват да отговорят енергийно, да се обучат на методите, изпитвайки уникални ефекти и резултати.

В живота си имаме само нещата, които отговарят на нашата енергия. Ако не ни харесва даден аспект от живота ни, можем да сменим вибрацията си, да управляваме енергията си и да сменим фокуса. Напоследък за това ми помага комбинацията от K-Power и приложението How Thrive, което разработихме специално с екипа ни с цел всички потребители да могат с лекота, само за няколко минутки на ден да изграждат позитивни навици и да изместват фокуса си към това, което искат.

Ние имаме “контрол” над едно единствено нещо – и това е нашият фокус. Нека го използваме мъдро и да сътворяваме себе си и реалността си.

Желая ви осъзнато творене и много радост в процеса. Бъдете деликатни и търпеливи към себе си, освободете се от самокритиката и осъждането, не се пришпорвайте! Доверете се на процеса и се научете да управлявате фокуса си и да оптимизирате енергийния си потенциал. Оттам започват чудесата в света ни!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156