Силата да знаеш, че всичко зависи от теб

Днес имах чудесен курс с двама прекрасни, осъзнати и търсещи човека, на които съм много благодарна за въпросите и ангажираността в процеса.

Този K-Power курс много ме провокира да се замисля над ресурсите, които съм си изградила за освобождаване от стреса и управление на енергията. (И тук няма да говоря само за мощта на метода K-power и цветните есенции, които за мен и моя живот са факт, а по-скоро всички онези учения, опитности, житейски уроци, които са ми изградили светоусещането ми).

Първо, от 19-годишна аз съм се научила да се справям сама с живота. Но винаги съм имала подкрепата на моите родители в най-трудните ми моменти. Да имаш семейство, което те подкрепя по своя си начин, дори и без да разбира с какво точно се занимаваш, на мен ми дава много сила. В момента отношенията с моите родители ми носят вътрешен мир. Съветвам всеки човек, с когото се срещна в индивидуална консултация или курс, да намери начин да се “помири” с родителите си, да намери своя баланс в тези толкова изначално важни отношения.

Второ, оптимист съм, вярвам в това, че всичко ще е наред, че щом ни се дава задача и предизвикателство, значи имаме и ресурса, с който да го преодолеем.

Трето, действам, без много, много да преанализирам нещата. Вярвам, че съдбата/ Вселената обича смелите. Рядко съм имала периоди на бездействие и тогава просто не съм себе си.

Четвърто, живея според закона за привличането – т.е. стремя се да съм във висока вибрация, да съм в позитивна емоция и да съм НАСОЧЕНА към това, което ИСКАМ, а не към това, което не искам.

Пето, винаги вярвам, че ще получа верните отговори и че в крайна сметка имам удивителната способност да се справям там, където други не са успели.

Шесто, не ме е страх да изглеждам странна и неразбрана и да правя нови неща.

Седмо, мечтая и се балансирам, за да си ги манифестирам по-бързо и с лекота.

А вашите правила на живота какви са?

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156