Разговорите, които чакат да бъдат проведени

Имате ли от онези трудни, тежки, разговори, които касаят важна за вас тема… които ви притесняват и ви карат да се връщате към ситуацията отново и отново… към които е добре да подходите деликатно… Онези разговори, мисълта за които ви вкарва в блокаж, но които ТРЯБВА да бъдат проведени, за да възстановите равновесието си, за да сте верни на себе си…

Точно такива разговори, които трудно започваме, а преди това дълго сме обмисляли, са голяма пробойна в нашата енергийна система. И тъй като буквално изсмукват енергията ни, има няколко тактики, с които да се балансирате и да възвърнете силата си в ситуацията.

  1. Направете си енергиен баланс чрез кинезиология/ К-Power и балансирайте ситуацията, чувствата и емоциите си, желанието си за прекрасно разрешаване на ситуацията. ( С радост съм на ваше разположение, ако не сте запознати с метода)
  2. Хванете бика за рогата и просто проведете разговора, заявете себе си, защото това е превилното нещо за вас, свободни от очаквания как ще реагира другата страна.
  3. Напишете е-мейл и изразете себе си.
  4. Може да го изпратите.
  5. Визуализирайте ситуацията хармонична и благотворна за висше благо на всички участници.
  6. Запитайте се на какво ви учи тази ситуацията и защо се съпротивлявате, не започвате, от какво се страхувате в този разговор.
  7. Благодарете на участниците в ситуацията за опитностите, които сте получили благодарение на срещата ви в тази ситуация.

Направите ли го, съвсем осезаемо енергията ви ще потече, ще усетите сила и нови ресурси, ще забележите разширяване на границите и възможностите си.

Премълчаните разговори могат да са както енергиен блокаж, така и прекрасен трамплин за осъзнаване и позитивна промяна.

Използвайте ги и се освободете от тежестта. Влезте в лекотата и се наслаждавайте на прилива на енергия!

Deni Andonova : Balanced lifestyle and corporate wellness

Дени Андонова

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *