Работата ни – своеобразна арена за личностно и професионално израстване

Замислете се само колко часа прекарваме в работа? Колко време стигаме до работното си място? Колко часа е работното ни време?

А след като работните ни задължения са приключили, продължаваме ли да мислим над темите от деня? Над нерешените задачи? Над нови и различни начини за преодоляване на трудовите предизвикателства?

А колко хора срещаме на работа? В какви отношения сме с тях? На какво ни учат?

Какво показваме ние от себе си на работното място? В каква светлина се представяме? Даваме ли най-доброто, на което сме способни?

Наслаждаваме ли се на това, което правим? Радват ли ни успехите? Учим ли от провалите? Усещаме ли се щастливи, реализирани?

Замислете се над тези въпроси.

Изберете един от тях – може би този, на който отговора най-не ви харесва.

Напишете си 3 възможни стъпки, за да подобрите този аспект – още днес, още тази седмица, този метод.

Сложете си критерий за получения резултат – По какво ще познаете, че сте на прав път?

Напишете си и критериите.

Наслаждавайте се на процеса. Бъдете най-доброто, на което сте способни… не заради шефа, колегите и сроковете… а заради ВАС САМИТЕ. Вижте работата си като една лаборатория, в която да експериментирате със себе си, с качествата си, да подобрявате съставките на своето представяне, на своята мотивация, на смисъла, който виждате в работата си.

Създавайте около себе си поле на щастие и удовлетворение. Усмихвайте се на хората. Учете и се усъвършенствайте. Давайте сами на себе си обратна връзка как се движите в процеса.

Започнете да създавате около себе си нова среда – позитивна среда, в която вие и хората около вас развивате себе си и изграждате съзнание за процъфтяване.

Разбира се, лесен и бърз начин да се постигне това е като се абонирате за уеб приложението How Thrive. За информация и абонамент: 0878 207 156 и info@howthrive.com

С пожелание да изпитвате щастие и удовлетворение на работното място,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156