Първият потребител от чужбина на приложението за позитивни навици How thrive

Днес съм щастлива! За първи път имаме абонамент за How thrive от човек, който е в чужбина! Оказа се, че приложението е било препоръчано от много успешен K-power курсист от моите обучения. Много се вълнувам, защото плановете ни са това съвсем скоро да не е новина, а ежедневие;) и да отворим няколко нови държави за приложението за позитивни навици благодарение на нашите партньори!

Ще запомня тази дата, защото тя може да е началото на нещо голямо!

Мисля, че светът ни има нужда от позитивизъм, от хора с фокус към доброто, от осъзнати хора, които творят добро настояще и бъдеще за себе си, своите деца и внуци.

И без приложението (а разбира се, С него е много по-приятно и удобно) можете всеки ден да се фокусирате върху 3 хубави неща от деня, да благодарите за хубавите неща в живота си, да си позволявате да мечтаете за хубави преживявания.

Ако все още търсите оригинален подарък за вашите любими хора, можете да се абонирате за How thrive за една година и да получите още един профил с едногодишен абонамент – Подарък за ваш любим човек.

Свържете се мен, абонирайте се и започнете вашето пътуване към процъфтяващ живот!

Желая ви смели мечти и много радост,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness