Проект за жени с рак на гърдата с Фондация Процъфтяваща България

Преди няколко седмици поговорихме с дама, която прави събития за жени, изправени пред диагнозата рак на гърдата, и обсъдихме един начин през приложението How Thrive да направим програма за позитивни действия, навици, убеждения, която да помага да се преодолее това предизвикателство на всички нива, да се постигне благоденствие, радост, любов към себе си.

Днес тази прекрасна дама Катя ми изпрати няколко идеи, които да заложим в приложението How Thrive. Четях и в мен бушуваха толкова емоции. Връщаха се спомени. Две мои много близки жени – майка ми и баба ми по бащина линия се сблъскаха с това заболяване.

Толкова силно се разтърсих от това, което бе написала Катя… Тя ме накара още веднъж да осъзная силата на тези храбри души.

От друга страна, единият от медицинските центрове, в които работя, е специализиран в интегративната медицина и е насочен към хора с напреднал статий на рак. Всеки път там се срещам с толкова силни характери, с такива войни на светлината, които дават пример с жаждата си за живот.

Очаквайте скоро повече за събитието, за програмите в приложението. Ако желаете да се включите като доброволци, като дарители за каузата или просто имате идеи как да помогнете и да се подобри живота, психичното здраве, благоденствието на всички нива, пишете ми. За мен ще е радост да сме повече хора и да вярваме в доброто и в Процъфтяваща България с процъфтяващи, здрави хора.

Очаквайте допълнителна информация за предстоящи събития, инициативи, проекти.

С пожелание за осъзнатост, грижа и любов към себе си,

Дени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *