При всички ли работи кинезиологията?

Днес имах прекрасно изживяване в гр. Шумен, родният град на моята майка. Мои близки приятели, семейство Петя и Александър Ангелови, от много време ме бяха поканили в града да разкажа за кинезиологията и да случим заедно и тук K-Power. Благодарна съм им за любовта, енергията и за чудесната и голяма група на уъркшопа ни Благоденствие на всички нива!

Мога да кажа само едно – хората вече са толкова готови за холистични методи, за холистичен подход, за кинезиология, K-Power. Това искрено ме радва. Щастлива съм, че съм част от процеса на популяризиране на това ценно знание и на метода.

От срещата ни днес имам усещане за радост, благодарност и удовлетвореност.

И съвсем есетествено изникна и темата на днешната публикация, а именно При всички ли работи кинезиологията?

Кинезиология е метод за балансиране на меридианната енергия в нашата система. Освен това кинезиологията е една от най-динамично развиващите се холистични науки в момента.

Кинезиологията работи реално за всички, във всякакви направления на живота ни, за всякакви цели. ОБАЧЕ човек трябва да е готов… Готов да поеме лична отговорност. Да позволи процесът да работи за него. Да е готов да твори живота си според своите мечти и желания.

През годините съм виждала уникални резултати в най-различни области. Красотата на метода може да се разкрие пред всеки.

Курсовете по K-Power са точно един такъв начин кинезиологията да се докосно до по-голям кръг от хора и те да внедрят в ежедневието си този инструмент за освобождаване от стрес, за балансиране на цели и желания, за управление на енергията, за манифестиране на реалност.

С радост очаквам курса по Епигенетични цикли утре в гр. Шумен за първи път! Щастливо ми е! Благодарна съм колко много осъзнати хора има вече, колко мощна трансформация тече.

С пожелание за баланс, осъзнатост и цялост,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *