Правете това, което обичате и в което вярвате

Целият ден имах честта и удоволствието да съм на HR and Leadership Forum и съм толкова заредена, окрилена, удовлетворена. Изпълнена с нови идеи, нови възможности. Видях толкова много прекрасни хора, компании, с които сме имали обучения и проекти, с които сме правили уелнес стратегии. Запознах се с толкова интересни хора. Сърцето ми е изпълнено. Вече темите, които мен ме интересуват от над 10 години, започват да стават интересни и за компаниите, виждам осъзнатостта и новите инициативи, които провеждат. Толкова е радостен този процес за мен.

Днес се замислих, че чак сега започвам да усещам резултатите от годините учене, практика, от многото срещи, на които преди години са ме гледали с лека усмивка и с някакво недоверие, че изобщо някой се интересува от тези теми. А сега вече хората и компаниите са толкова отворени. Сега сме толкова близко като виждания. Толкова съм щастлива, защото моят инструментариум е станал още по-голям през годините… и истински съм удовлетворена, че вече има партньоство… а не насмешка (както, признавам си, се е случвало понякога).

Но ако си бях позволила да падна духом, да повярвам на тези, котио не вярваха, да се отчая, че става бавно, да се обидя, че не ме разбират… това от днес никога нямаше да се случи като усещане и осъзнаване.

Затова моят апел към всеки, който чете това, е…. действайте за това, което обичате и в което вярвате. Действайте, въпреки всички и всичко, просто защото знаете, че това е ценно и ще донесе ползи за хората. Правете нещата, които трябва да направите и които сърцето ви диктува, с ясното съзнание, че е въпрос на време да берете плодовете. Ставайте добри в тва, което обичате, просто защото това ви носи радост и удовлетворение, защото изпадате в състояние на поток (flow), когато го правите. Раздавайте се. Радвайте се на процеса.

Винаги всяко ваше усилие, всяка ваша кратка, всяка любов и енергия, които сте вложили, ще ви се върнат и това ще ви показва, че сте на прав път и че сте в слоята мисия.

Желая ви радост и удовлетворение,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *