Позволете си да имате работа, която обичате

Нали знаете старата максима, че ако си намерите работа, която обичате, няма да ви се наложи да работите нито ден.

Обожавам да срещам хора, истински вдъхновени от това, което правят, творящи своя бизнес, правещи разкошни проекти, истински радващи се на работните си места. Както и съм истински благодарна, че не ми се налага да се оплаквам и да се насилвам да върша нещо, което не е моето – както представят историята си много хора. На въпроса обаче защо своят на тази позиция, ще намерят хиляди оправдания. И знаете ли какво… в крайна сметка дори и да сменят компанията, те като нагласа може да са по-негативни и … като мине първоначалната еуфория, пак да се озоват в мрънкане, негодувание, критикуване… и просто няма да са щастливи и доволни.

Знаете ли, обаче, къде е истинският майсторлък – и в една работна среда, която не ти допада особено, да намериш онова хубаво нещо, за което да си благодарен, щастлив, удовлетворен? В крайна сметка има хора, които и такава работа нямат… и дори някой си мечтае точно за твоята позиция.

Започнем ли да намираме такива опорни точки за благодарност, радост, удовлетворение, ние вдигаме вибрационното си ниво. И има два сценария – или ще започнем да преоткриваме работата си и ще започнем да виждаме прекрасни аспекти от нея… или ще видим нови възможности. И в двата случая и ние, и компанията ще спечелим.

Аз вече над 10 години живея това да обичам истински работата си. Независимо какво съм правила, съм го правила с цялото си сърце, давайки енергията, ентусиазма и любовта си. И става все по-добре. Сякаш през годините си направих фините вибрационни настройки, за да живея в момента мечтаната кариера и бизнес – да си имам практика с индивидуални клиенти, които обожавам, да водя К-Power курсове, които са вълшебни, да си изграждам новото приложение за позитивни навици How Thrive, както и да имам честта да работя с водещи компании в България и да споделям знания и опит с тях по моите теми, както и да си имаме Фондация – това е сбъдната мечта, която кара сърцето ми да пее, да се чувствам полезна и вървяща по своя път, в своята мисия.

Пожелавам ви да започнете още днес да изброявате какво обожавате в работата си… и да сте отворени към възможности… и чудеса:)

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156