Подкрепете се енергийно – направете нещо, което дълго време отлагате

Нов месец, нови енергии. Поскрепете се енергийно и свършете някоя задача, която дълго време отлагате. В моя случай разчистих един шкаф, подредих кухненските плотове, както и започвам да отмятам поети ангажименти към мои партньори, за които трябваше да напиша едни текстове и описания на услугите и тренингите ми.

Помислете вие откъде можете да започнете. Направете нещичко, било то и много мъничко и бързо. Не е важен обемът задачи, които ще отметнете, а намерението, което ще вложите.

Давам няколко примера: Ако имате нещо за разчистване? Ако имате разговор, който отлагате? Ако сте искали да се абонирате за приложението за позитивни навици How Thrive, a още не сте го направили? Ако сте искали да дойдете на K-Power курс, а още не сте се записали? и пр., и пр.

При мен наградата последва светкавично! Веднага в главата ми проблесна решение, което търсех много дълго време.

Когато човек е отворен към енергийния аспект на Вселената, всичко се случва на друга плоскост.

Експериментирайте. А аз продължавам със задачките. Защото всяка завършване, носи със себе си като бонус и прилив на много енергия и ентусиазъм:)

Приятна неделя и великолепен нов месец!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156