Отделете време за позитивна равносметка

Днес имах удволствието да съм в тренинг за щастието и благоденствието с група от 30+ мениджъри на голяма компания, които ме впечатлиха много с осъзнатостта и добротата си. По време на обучението един от участниците отбеляза, че всъщност е имал много успешни години, с множество резултати, но никога не е правил равносметка за това. По скоро начинът на правене на равносметка е да се открият грешките и какво не е свършено. А не да си дадем време да погледнем какво сме направили по добър начин, какви предизвикателства сме преодолели, какви сме станлали, как сме се развили като личности и професионалисти.

Ако и вие досега не сте си давали правото да се похвалите за успехите си пред себе си, да се признаете и да си дадете уважение и любов за всичко, през което сте преминали, направете го още днес.

Легнете спокойно тази вечер, затворете очи, преминете през годината, през месеца, през деня си и благодарете за всичко добро и за всичко, което сте имали ресурсите, силите да преодолеете, да надскочите себе си.

Усетете как се чувствате. Хубаво ли ви е да си отдадете нужното признание? Чувствате ли се горди със себе си? Изпитвате ли радост за победите си, за успехите и резултатите си?

Към процеса можете да добавите и комбинация, специално направена за вас с цветни есенции, както и кинезиологичен енергиен баланс.

Желая ви радост, удовлетворение и баланс,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness