Обемът на бизнеса ни зависи от обема на нашата любов

Много често при мен на консултации идват хора, които желаят да увеличат обема на бизнеса си, да започнат нов проект, да получат повишение, да сменят посоката. С една дума да отприщят изобилието в техния професионален живот и да имат повече успехи.

Правим различни подходи и комбинации при такива ситуации. Кинезиологията (и К-Power) помага да се премахнат енергиейните блокажи пред целта, също така да се формулират цели, да се осъзнаят страховете, блокираните емоции, да се прекъсне дисбаланса на енергията и да се канализира тя, за да се подпомогне реализацията на целта. Цветните есенции пък помагат да се освободят емоционалните блокажи – да се разтворят страховете, да се прегърне позитивната промяна, да се пусне старото, за да дойде новото, да се получи вдъхновение, яснота, да се подсили волята, да се засили вярата и приемането на себе си, да се балансира даването и получаването, да се премахнат блокажите пред парите и изобилието. Позитивната психология помага за създаването на нагласа за успехи, приемане на промяната, оптимизъм, творчество и т.н. Процесът е индивидуален и зависи от мотивацията, готовността и ангажираността на човека.

Тези дни, покрай стартирането на новото ни уеб приложение за изграждане на позитивни навици и нагласа за процъфтяване How Thrive мисля над успеха, разрастването, развитието.

Осъзнавам дълбоко една истина, която не съм учила в университетите. Ако изберем професия, призвание, мисия, коята обичаме, която кара цялото ни същество да ликува, да чувства смисъл, благословия, благодарност, че точно ние правим точно това, ако най-голямата ни цел е всички, въвлечени в процеса да имат полза, да се развиват, да подобряват дадена сфера в живота си, то нашият бизнес път ще се случва с уникална лекота, толкова мощно и стабилно ще е развитието ни, толкова красив ще е процесът.

Колкото повече любов влагаме в проекта, бизнеса, работата си, толкова повече енергия ще ни се връща – под форма на възможности, доволни клиенти, пари, партньорства, мащаб.

Колкото повече се стараем да дадем тази любов през нашия продукт, услуга или стока, проект, идеи, толкова повече енергия ще ни се връща под форма на ресурси за нашия бизнес.

Мисля, че личното и професионалното развитие вървят винаги ръка за ръка. Колкото повече се доближаваме до идеала си за личността, която искаме да бъдем, толкова повече бизнесът ни ще се доближава до идеалния за нас бизнес.

Всичко е процес. Спомням си, че преди много години (вече над 10 и повече), когато съм работила като служител за други хора и компании, е имало проекти, в които съм влизала предимно заради финансовите условия. Но дори и тогава съм си намирала доводи да давам всичко, което мога, за да помогна на клиентите или колегите да са доволни и щастливи от нашето партньорство. Заюото знам, че всичко е партньорство на този свят и че в партньорствата ни (лични и професионални) израстваме най-много.

Срещам се с много хора, предимно в консултациите ми, които споделят, че работата им не им носи удовлетворение, че не са щастливи, че искат нещо ново (често не знаят обаче какво точно). (Подобни са ми разговорите и с мениджъри в големи компании, които ме ангажират за корпоративни тренинги на техните екипи.) Обаче имам една практика. За да се зароди новото нещо, първо енергийно трябва да изчистим старото, което ни е носило и ни носи негатив. Т.е. насочвам хората, които ми се доверяват, всеки ден да започнат да правят целенасочено усилие да намерят 2-3 хубави неща в сегашната си работа например. Защо? Много просто. За да си покачат вибрацията и да започнат да привличат “новото” нещо с друга честота. Ако останат на същата, ще се сблъскат със същите проблеми. Супер логично е!

За да сътворим нещо ново и хубаво в живота си, енергийно трябва да сме напълнени, да чувстваме любов, хармония, благодарност, радост. Така творческият ни процес е много по-силен и създаваме много по-желана реалност.

И в крайна сметка, всичко стига пак до любовта. Имаме ли я в себе си, можем да я споделим с другите и със света.

За мен ще е радост да си партнираме в този процес. Ако усетите, че мога да съм ви полезна с индивидуална консултация, обучение, K-Power курс или желаете да се включите в How thrive и да изграждате съзнание за процъфтяване, свръжете се с мен.

С пожелание все повече бизнеси да имат като своя основна ценност любовта!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата: info@howthrive.com и 0878207156