Нужно ли е някой или нещо да ни побутва, за да процъфтяваме

Днес денят ми беше толкова динамичен и изпъстрен с прекрасни срещи с чудесни хора, нови потребители и партньори за How Thrive, изпълнен с позитивни емоции и вдъхновение.

По време на една от срещите ми заговорихме за новите функционалности на уеб приложението и за това дали да има напомняне всеки ден да направиш практиката си.

Моят вътрешен отговор е НЕ. Всеки един от нас минава през своя си път, преди истински да се ангажира и да заобича себе си. Да ти се напомня да правиш нещо за себе си, да ти мига/свети/звъни нещо, за да направиш своите позитивни практики, които НА ТЕБ ще ти донесат прекрасно светоусещане, положителни усещания и изживявания, на мен ми прилича на “патерица”. Къде отива личната ни отговорност? Как градим личната си сила? Как упражняваме свободната си воля?

В крайна сметка ЧИЙ ЖИВОТ Е ТОВА?!

Докато четете тази публикация, запитайте себе си и си отговорете честно:

Правя ли всичко възможно за моето позитивно развитие и израстване?

Използвам ли всички инструменти, с които разполагам, за да творя живота си?

Инвестирам ли повече време в оплакване и бездействие, отколкото в правене на стъпките, които ме водят към по-прекрасен живот и изживявания?

Нужно ли е някой да ми напомня да обичам себе си?

Достатъчно важно ли ми е да живея живота на мечтите си?

Достатъчно важно ли ми е да изпитвам щастие в живота си?

Ако има отговор, който не ви е харесал, помислете, дали да направите нещо по този въпрос.

Моите формули за това са (вие вече добре ги познавате): Кинезиология и K-Power, цветни есенции, приложението How Thrive и изживяване на момента на 100%.

За тези, които са сметнали, че съм твърде строга, все пак дискусията приключи с това, че нотификация ще има, но тя ще е с изричното ЖЕЛАНИЕ и ПОЗВОЛЕНИЕ от страна на потребителя. Тези принципи, които са заложени и в кинезиологичния баланс, са с дълбок метафицичен смисъл. Всяко нещо, което е в живота ни, поради една или друга причина, ние първо сме го пожелали, а после сме го позволили.

Пожелавам ви да сте най-добрите си мотиватори да сбъдвате живота на мечтите си, да сте толкова пристрастени към чудото ЖИВОТ и да изживявате в пълнота, лекота и радост всеки миг, да се вдъхновявате и вдъхновявате и другите, да разпръсквате щастие и да вибрирате в процъфтяващо съзнание. Защото заедно можем и създаваме Процъфтяващи хора. Процъфтяващ бизнес. Процъфтяващ свят. (мотото на How thrive).

Процъфтявайте,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *