“Не спирай” и “Продължавай” – фините разлики

Днес от сутринта имам толкова нови АХА-моменти. Първо, за първи път, откакто на 08.08.2019 започна пътешествието ми към себе си с приложението How Thrive, пропуснах да си направя една от трите заложени към момента практики. На 26-тия ден системата ме “нулира” и започнах отначало. Ден 1! Когато пишех на тефтерчета ми се е случвал същия казус на ден 172, 186, 190+ … и ПРОДЪЛЖАВАШ, започваш отначало. Не спираш… Защото усещам тези практики ценни за мен. Те държат позитивния ми фокус, поддържат висока вибрация, подкрепят ме енергийно и емоционално, както и ментално в творенето на моята реалност. Е, да… ама си пропуснала… Факт, изтървах един ден, защото седнах да уча за един онлайн курс и да правя тест към него… и мина полунощ. Приложението е направено така, че да отчита дейност в рамките на 1 денонощие.

Преди време имах лека “драма” с пропускането на практика след дълга поредица. Осъждах се, спортният ми хъс се обръщаше към мен. Но това бе процес. Този процес ме научи на ангажираност към мен самата, към това да си бъда приоритет. А всеки един пропуснат ден пък беше повод да осъзная защо не поставих себе си и благоденствието си като приоритет. Както и да се отърсвам от самокритичността, както и да се уча на постоянство, да се мотивирам да проДЪЛЖАВАМ. Защото това е дълг към мен самата. И ме свързва с мен самата.

Да, имало е моменти, в които съм се усещала демотивирана и съм спирала практиките за седмица-две… дори леко съм била ядосана на себе си.

Сега осъзнавам мекотата, която съм развила към мен самата, нежността и грижата, приемането, с което се отнасям към себе си. И в крайна сметка не влизам в излишни драми. Днес с огромно удоволствие си направих ДЕН 1 на Кинезиологичните техники за освобождаване от стрес и ми беше хубаво, че бързо съм влязла отново в процес на грижа и любов към себе си.

Втората ми асоциация днес за не спирай и продължавай бе един разговор по телефона с прекрасна моя приятелка, която е и чудесен дигитален маркетолог. Тъй като тя около месец бе в Италия, не се бяхме чували доста време и имах да й разказвам за толкова много неща от личния и професионалния ми живот – в това число и официалното стартиране на уеб приложението How Thrive, както и постоянството ми в писането на публикации всеки ден.

Споделих пред нея колко се гордея със себе си, че спазвам обещанието, което съм си дала. Също така си признах, че някои статии много си ги харесвам, докато други не са нещо особено велико… но въпреки това ги споделям… защото така си тренирам от една страна свръхкритичността, а от друга се доверявам на енергийния процес… защото може две думички от въпросната публикация да са много ценни и да доведат до осъзнаване за даден човек… т.е. продължавам да следвам енергийния поток с доверие, че това, което е дошло при мен е може би ценно за дори само един човек… и НЕ СПИРАМ, а продължавам процеса на потока.

С пожелание да продължавате да създавате позитивни навици, както и да се грижите с любов за себе си,

С пожелание да сте фокусирани и да творите това, което искате!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156