Настройте се на вълната на това, което искате, за да по получите с повече лекота

Ако искате позитивна промяна, срещайте се с позитивни хора, изграждайте позитивни навици.

Ако търсите инвеститори, отидете на места, където можете да срещнете такива. Ако искате нови приятели, отидете на място, което се посещава от хората, към които вие се стремите. Ако искате яснота, започнете да премахвате “шума”.

Външният ни свят е отражение на вътрешния. Но и промени във външния свят могат да окажат позитивни промени във вътрешния.

Изчистете главата си от ненужните мисли. Оправете отношения, които в момента не са хармонични. Премахнете котвите от миналото, които ви дърпат надолу и не ви позволяват да преминете на новото ниво.

Почистете гардероба. Изхвърлете ненужни вещи. Дочетете книга, която отдавна сте започнали.

Квантовото работи… постоянно. Искаме или не, вярваме или не. Съществуват вибрационни реалности, които очертават физическата ни реалност.

Много по-оптимално е да осъзнаваме този пласт и да намираме начини да го управляваме, за да сме в преживяванията, които искаме.

Години наред събирам точно такива техники и методи и ги вплитам в консултациите, които правя.

Ако имате конкретна ситуация или просто сте любопитни, ще се радвам да се срещнем.

С пожелание за осъзнато творене и съзнание за процъфтяване,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness