Моята трансформация

Днес 07.08. е много специален ден. Защото утре 08.08.2019 официално моят нов проект How thrive – мобилно приложение за позитивни навици, освобождаване от стреса и управление на енергията, ще бъде ОНЛАЙН и всеки, който пожелае, ще може да се включи заедно с мен в това пътеществие към себе си и процес на изграждане на процъфтяващо съзнание.

Всеки от нас има своите опитности по пътя си. Всеки от нас има свободната воля да избира какво да изживее и как да расте. Това е прекрасна отговорност. Поемем ли я, животът разцъфтява. Моята най-бурна фаза на трансформация започна преди около 5 години. Хората, които ме познаваха тогава, сега се “запознават” наново с мен. Харесва ми обратната връзка от приятели, с които дълго време не сме се срещали. Това ми показва, че всички практики, техники, методи и осъзнавания през тези бурни 5 години са дали своя резултат.

Знам колко много неща се преобърнаха в моя живот, колко много си тръгнаха и как се освободи пространство за нови изживявания, хора, възможности и обстоятелства.

Най-прекрасното е, че имам рецептата, с която това се случи. Да, това не е точна наука. Всеки ще добави своята импровизация. Но първите крачици са лесни и достъпни за всеки, който желае да започне това пътуване към себе си.

През годините срещах учители, приятели, които ми даваха идеи, задачи, провокации, практики. Аз съм доста дисциплинирана към себе си. Гордея се с това. От 4 години не е минавал и ден в моя живот без да направя нещо за себе си, което да направи преживяването ми на мен и на света ми по-добро. Напоследък от 3 години всеки ден пиша в красиви тефтерчета различни упражнения – за какво съм благодарна, какво хубаво ми се е случило, за какво мечтая, какви са целите ми и т.н. Тези тефтери вече са в няколко кашона. Благодаря на един много ценен и прекрасен приятел, който ме мотивира да правя тези упражнения редовно. Благодаря ти, Ник! Ти ми даде новата перспектива да творя живота си през емоциите!

Много от моите клиенти за индивидуални консултации получават от мен подобни задачи. Някои доста по-странни от споменатите по-горе! Но те работят! Дават резултат право в целта! Разширяват! Развиват! Дават онова прекрасно излизане от зоната на комфорт и срещата с истинското ни Аз! И процесът се задейства! Много често и в групови и корпоративни тренинги давам идеи за подобни упражнения! И те работят много мощно!

ОБАЧЕ!!!! Има едно неизвестно в картинката. И то е доколко сме ангажирани, мотивирани, отдадени към себе си и към процеса, за да можем поне в рамките на 28 дни (когато се създава нова невронна връзка, нов навик) да ги правим. Колкото и мотивиращо да е моето послание, всеки сам избира, дали и колко да ги прави. И това е част от процеса, разбира се. Дали обичаме достатъчно себе си? Готови ли сме да сме пълноправни осъзнати творци на живота си? Или отново влизаме в старата парадигма и се плъзгаме по допирателната…

Знаете ли, толкова е прекрасно това пътуване!Толкова лична сила натрупва човек, когато се отдаде на себе си, когато се ангажира сериозно към постигането на живота на мечтите си, КОГАТО СЕ ОСЪЗНАЕ МЕХАНИЗМА ЗА ТВОРЕНЕ НА РЕАЛНОСТТА НИ. Уникално е! Да знаеш, че създаваш своите преживявания, че градиш своя свят! Че всичко в него е на мястото си! Че всеки човек или преживяване има своя смисъл за твоето израстване и осъзнаване!

Точно заради това велико усещане от няколко месеца насам имам една огромна мечта – цялото ноу-хау, всички ефективни техники и знания, които съм събрала досега в моя процес и съм наблюдавала, че дават чудесни резултати и при хората, които ми се доверяват, да бъдат събрани в онлайн платформа, мобилно приложение.

Мечтата ми е напът да се реализира. Благодаря на прекрасния ни екип, който разработва How Thrive, благодаря на всички консултанти, ментори и приятели по пътя. Благодаря на Столична община и Акселератор Стартъп София, които първи валидираха проекта ми, одобриха го за участие в пилотната програма на Акселератор Стартъп София и му предоставиха част от финансирането!

Благодаря на всички мои учители, които са ми помагали във времето. Благодаря на всички хора, които са се доверявали на мен и са участвали в мои обучения или са идвали на консултанции. Вие сте моето вдъхновение!

Благодаря на любимите ми хора, които ме подкрепят и вярват в мен, дори когато не разбират какво правя!

Това е моята изповед, моята мечта, моето обещание! Аз искам децата ми да живеят в процъфтяващ свят! Затова е и How Thrive. Мотото на проекта е Процъфтяващи хора. Процъфтяващ бизнес. Процъфтяващ свят. / Thriving people. Thriving business. Thriving world.

Вярвам в това! Сърцето ми, душата ми се стремят към това! И си мечтая да станем повече, за да сътворим тази промяна за висше благо на всички!

Ако с думите ми съм ви докоснала и искате да се включите в проекта, свържете се с мен. Ще ви разкажа за условията за включване в проекта като партньор и като потребител.

С пожелание за процъфтяване на всички нива!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *