Личната отговорност при решението за промяна

От няколко дни, както може би сте забелязали от публикациите ми, летя от вълнение във връзка с нашия нов проект уеб приложението How thrive. Толкова много хора ми звъннаха, писаха, пожелаха успех. От няколко дни отговарям почт целодневно на въпроси относно какво е това приложение и какво прави то. Обаче знаете ли какво осъзнах… То не е за всеки. За да си свърши работата и да донесе полза на потребителя си, човекът, който го използва е нужно да е направил няколко много важни стъпки за себе си и за живота си.

  1. Да желае позитивна промяна.
  2. Да е решен да я постигне, ангажирайки се с каквото е нужно, за да се постигне желания резултат.
  3. Да иска сам/а да твори живота си, поемайки ПЪЛНА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.
  4. Да търси лесен, бърз и ефективен инструмент за постигането на целта.

Платформата How thrive e точно този инструмент. Но сама по себе си, тя няма да направи вълшебство от живота ви. До, може би, дори само да си стоите в нея, бихте прихванали от груповата енергия и динамика и биха се случвали позитивни неща в живота ви. НО, тук говорим за осъзнато и целенасочено творене на позитивна реалност и трансформация на живота ви, а за това ще се изисква и действие от ваша страна.

How thrive в момента разполага с 3 програми, всяка с по няколко упражнения. Целта е да си изберете програма (или дори всички) и да започнете да правите едно (препоръчително всички) упражнения в нея. Дизайнът на програмите е такъв, че отнемат около 2-3 минутки на ден. Разбира се, вие можете да решите да направите упражнението по-задълбочено и продължително. Това е ваше решение.

Всяко упражнение цели да ви даде повече яснота, фокус, осъзнаване за самите вас и живота ви.

Да, може мозъкът или егото да започне своя монолог – дали това е достатъчно за позитивна промяна в живота, дали с нещо толкова просто ще се постигне успех, може би ще ви доскучее, може да не ви хареса дизайна на приложението, да откриете бъг (все пак системата ни е още много нова и в началото)… Въпросът е дали ще се оставите в тази его-въртележка… Или ще действате отдадено и целеустремено към пренаписването на историята си, към пресътворяване на себе си и на живота си.

И отговорът е само ваш!

След 28 до 100 дни от правенето на някоя позитивна практика ще сте изградили нов навик, нова невронна връзка. Т.е. вече системата ви ще е различна.

Ако пропуснете обаче 1 ден практика, програмата ще нулира сегашния ви резултат и ще започнете отново.

Може би ще се ядосате. Може би ще се изкритикувате. А може и просто да продължите с повече хъс, ентусиазъм и отдаденост към себе си, ангажирани към вашето благоденствие на всички нива.

Преди време си обещах да направи не 100, а 1000 дни практика. Знаете ли колко пъти пропусках на 176, 189 или под 100-ния ден. И започвах наново!

Сега съм решила, че ще направя 1000 дневна практика в How thrive. Обещала съм го на себе си!

Тези упражнения ( а аз правя тези и подобни вече над 3 години) са ми дали толкова много, тренирали са ме и са ме научили на постоянство, на дисциплина, на любов към себе си и към живота, на любопитство и щастие. Години наред всяка вечер (аз правя упражненията предимно вечер, преди да заспя) в красиви тефтерчета съм изливала душата си по отношение на целите, мечтите, желанията ми, за какво съм благодарна, какво ми се е случило през деня. Тези практики бяха и са балсам за душата ми, начин да погледна навътре към себе си, да осъзная процесите си, да подсиля щастието си. Но, съвсем сериозно, правейки тези практики, животът се трансформира. И имам съзнателен инструмент за това.

Не ми вярвайте. Проверете как би било за вас. Усетете, вижте, насладете се на вашия личен процес и прогрес. Чуйте вътрешния си глас, самонаблюдавайте се, осъзнайте целите, мечтите и желанията си, давайте си ясни намерения.

Позволете си да разцъфтите, да имате процъфтяващо съзнание и да живеете процъфтяващ живот в процъфтяващ свят!

Знам, че заедно можем да го направим.

Включете се в How thrive! Поемете пълна лична отговорност за вашата позитивна промяна!

С много любов и радост в сърцето, благодаря за вашето доверие!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *