Ключови знаци, че се намирате в енергиен баланс

Много често ми задават въпроса “Дени, как ще позная, че съм в енергиен баланс?” Вярвам, че всеки има своите уникални показатели за това състояние. В тази публикация ще споделя моите.

 1. Усещане за върховна радост, наслада от това, че си жив, че имаш сегашния си живот и всички и всичко като преживявания в него.
 2. Огромно количество енергия, буквално си окрилен и можеш да продължаваш с лекота да правиш, пишеш, твориш.
 3. Вдъхновение и изобилие от нови идеи. Твори ти се, раждаш нови и нови идеи.
 4. Сихнроничност на събитията. Имаш усещането, че всичко е част от върховен замисъл за твоето най-висше благо и всичко се подрежда със съвършена лекота в правилното време.
 5. Доверие – в себе си, в хората около теб, в процеса, в природата, в тялото ти, във Вселената (и всичко, в което вярваш).
 6. Лекота в тялото. Хармония, движение, харесване и любов към тялото.
 7. Центрираност, спокойствие и емоционална стабилност.
 8. Тихото щастие, смирение и благодарност. Всяка фибра от теб е благодарна за Живота.
 9. Получаваш изобилие от дарове – подаръци, възможности, подкрепа, жестове, знаци
 10. Яснота на мислите. Позитивен фокус и конректни намерения.
 11. Благодат.
 12. Смисъл и чувстване на мисията, на пътя.
 13. Желание за даване, за принос, за щедро споделяне.

Давам ви пример със събитията от изминалите няколко дни. Бях твърдо решена да стартирам новата ни платформа уеб приложение за изграждане на позитивни навици How thrive на 08.08. Това е рожденният ден на моя баща, с когото имаме толкова силна и прекрасна връзка, че самият факт, че точно тогава ще започне и пътешествието How thrive ми беше достатъчен, за да съм убедена в успеха на приложението. Оказа се, че тази година 08.08.2019 е много специална дата с отваряне на мощни портали и силна енергия. Освен това счетоводителката ми носи името Вяра, а моя прекрасна приятелка и курсистка в K-Power, освен че е великолепен астролог и номеролог, се оказа и уникален адвокат. Тя ми изчисли, че 08 и 09 са ми идеални дати за създаване на новата компания, тъй като съм имала ретрограден Юпитер или Сатурн в картата си (аз не ги разбирам особено, но е важното, че си привлякох прекрасен човек, който ги владее до съвършенство и тя с готовност направи всичко за моето ново начало). Дори часът на подаване на документите бе прецизно изчислен. Не съм търсила съзнателно това, единственото, което съзнателно търсех е най-доброто за новия проект. Просто Вселената ми изпраща добри, грижовни и любящи хора по пътя, които с огромен професионализъм и подкрепа ми съдействат в процесите. Още на първия ден се записаха първите желаещи потребители. Моят пркрасен съдружник и неговия екип фиксваха бъгове светкавично, за да бъде всичко прекрасно за първите доверили се на идеята и желаещи да я приложат в своя живот. Така че в енергиен баланс всичко с лекота се подрежда и е красив процес.

Фирмите, с които разговарях за първи път за приложението, дават зелена светлина за екипите си и са заинтригувани от How Thrive.

Лекотата за мен е огромен показател. Защото това не е било винаги така в моя живот. Преди 10-12 години изобщо не съм била така спокойна и уверена, че ми се случва винаги най-доброто за мен. Не си мислете, че нямаше сътресения в процеса – бях половин час преди края на работното време на нотариуса – предишните клиенти чакали 3 часа и половина. В банката влязах 8 минути преди края на работното време. Изтървахме си единия час за подаването на документите, но прекрасната ми астрологична приятелка адвокат изчисли друг.

Новата фирма излезе на 13.08. Това е много специална дата за мен – рождената дата на моята баба Димитра, на която съм кръстена. Тя винаги ме е подкрепяла за всичките ми идеи. Сякаш това бе знак, че ме подкрепя и в тази мисия.

Хората, които вече използват платформата ми споделят, че са си направили практиките за деня. Напасват се, дали да ги правят сутрин или вечер, усещат се как им е по-добре.

Знам, че тези практики могат да са доста скучновати за човек, който не е ангажиран към себе си и не вярва в собствените си способности да сътворява реалността си. НО също така знам и колко дълбоки могат да бъдат, към колко осъзнавания да провокират, колко много любов и сила могат да събудят.

Остават ми още няколко задачи, преди да заспя. Планирала съм си ги. А знаете отношението ми към спазването на обещания към себе си.

Ако искате да поемете едно обещание към себе си с How thrive, свържете се с мен на info@howthrive.com и 0878207156.

Ако си мислите, че не сте отговорни и ангажирани към себе си, че никога не изпълнявате това, което си обещавате, една прекрасна възможност да счупите модела би могла да бъде да правите позитивните програми на How thrive.

Желая ви енергиен баланс и то точно вашия такъв! Вие ще го познаете! И изпитате ли го веднъж осъзнато, започнете ли осъзнато да го постигате, ще имате ФАР в живота си, който е винаги на ваше разположение и ви носи стабилност, посока и светлина!

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *