Как се справяте, когато преживеете внезапно силен стрес

Тази вечер попаднах в ситуация, която толкова ме стресна, уплаши, разстрои, че сълзите ми просто бликаха, молейки се всичко да е наред.

Слава Богу, всичко отшумя почти толкова бързо, колкото бе дошло. Премисляйки ситуацията, веднага започнах да си прилагам техники от кинезиологията и K-Power, една от тях е описана и в моята книга Клетъчно хранене с Дени и помага да се освободим от емоционален стрес. След това си направих дневните позитивни практики в How Thrive – чудесното мобилно приложение за изграждане на позитивни навици, особено наблегнах на тези с благодарността и осъзнатостта днес.

Веднага почивствах облекчение, смирение, благодарност, че всичко е наред.

Щастлива и благодарна съм, че имам тези техники и че мога постоянно да ги използвам – лесни са, бързи – около 20-30 секунди, дават резултат. Много се радвам, че преподавам и курсове по K- Power и всеки, който желае, може да се включи и в тях. Преди да се запозная с тези методи, сигурно щях да се тюхкам доста дълго време как се е случило това, чия е вината, как е можело да го предотвратя и т.н. Сега просто при всеки казус прилагам бърза техника и нямам потребност да се връщам в миналото, да преливам от пусто в празно.

А какви са вашите начини да се справяте със стреса, с внезапните ситуации?

Как намирате вътрешния си мир отново и възстановявате баланса?

С пожелание за гъвкавост, устойчивност и равновесие,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *