Как да подобрим енергийната си хигиена? – Насоки в стъпки

След публикацията вчера тази следва съвсем естествено. Ето някои от стъпките, които аз предприех, както и някои, които са ми на дневен ред, с които може да се постигне много прекрасно и чисто поле. То се усеща и е много прекрасен процесът както на изчистване, така и на живеене в такова енергийно пространство.

Започвам с основните стъпки.

  1. Решете го! Решете, че сте си достатъчно важни и значими във вашия живот, за да искате, заслужавате и да си позволявате най-доброто.
  2. Отворете се да го получите!
  3. Осъзнайте този факт ЗА ДА ДОЙДЕ НОВОТО, Е НУЖНО ДА МУ СЪЗДАДЕТЕ ПРОСТРАНСТВО.
  4. Започнете да освобождавате това енергийно пространстово.

Как?

С вашето темпо и ниво на осъзнатост.

Можете да поизхвърлите разни предмети – дрехи, документи, бижута, техника, които не използвате.

Можете да поразчистите контакти от телефона и от Фейсбук, с които никога не сте се виждали и няма реална причина да са във вашето поле.

Много важно!!!! Може да разчистите хората и дейностите, които ви напрягат излишно, които ви точат от енергията. Обаче преди да го направите, е нужно да се освободите от НУЖДАТА НА ПРОБЛЕМА и да осъзнаете защо изобщо сте привлекли тези хора в полето си, защо получавате такива опитности с тях. Ако просто си заметете проблема под килима, без да осъзнаете първопричината, дори и да разчистите някои негативен човек от средата си, ще ви се появят нови, с които ще преживявате дори още по-бурно същите обострени ситуации, докато не осъзнаете голямата картина.

Започнете да изчиствате полето на физическото си тяло. За това може да ви помогне много моята книга Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си. В нея ще получите много ценни насоки как да се грижите за себе си на физическо, енергийно и емоционално ниво!

За мен ще е радост да ви я надпиша със специално посвещание – ако желаете да я поръчате, свържете се с мен на denitsa.andonova@gmail.com и на 0878 207 156

Можете да изчиствате енергийно вашия фокус – за това най-много може да ви съдейства уеб приложение How thrive – което ефективно и леко ви подкрепя при създаването на съзнание за процъфтяване, използвайки принципи и интервенции от позитивната психология и кинезиологията.

Има и много други начини. Просто намерете вашия. А по какво ще разберете, че сте постигнали вашата енергийна хигиена, ще ви дам идеи в следващата ми публикация.

С пожелание за светлина, лекота и чистота на всички нива,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156