За хората около нас като обратна връзка за това какви сме ние

Днес моя приятелка ми изпрати гласово съобщение как разсъждавала над това, защо (ми) е толкова важно с какви хора се ограждам. Мисля, че това е интересна тема и ще ви дам няколко гледни точки, за да проверите коя от тях може да работи и за вас. И тук не говорим толкова за имидж, репутация, взаимна изгода или нещо подобно. А по-скоро за холистичната перспектива относно този въпрос.

Всеки човек има своите етапи на развитие. Много често, ако се обърнем назад, ще видим, че в различните периоди около нас е имало и различни хора. И когато даден етап е приключил, много естествено и някои хора излизат от живота ни.

Взаимоотношенията са един от най-интензивните начини да израстваме като личности. Постоянно взаимодействаме с хора, оставяме отпечатък в сърцата им, както и те в нашите.

Другите са огледало какви сме самите ние. Затова е важно да “виждаме” другия и да интерпретираме това, което виждаме, защото то отразява нас.

От хората околко нас черпим знания, енергия, обратна връзка. 1+1 е много повече от 2. Точно заради това още Наполеон Хил говори за мастърмайнд групите.

Аз вярвам и прилагам учението на Абрахам в живота си и искрено се наслаждавам, вдъхновявам и забавлявам с проявленията на закона за привличането и Подобното привлича подобно. Така че когато в обкръжението ми влезе човек, у когото харесвам качества или на чийто успехи се възхищавам, знам, че това е знак, обратна връзка от Вселената, че с този човек сме на една вибрационна честота. И че дори аз да нямам все още тези успехи или качества, самият факт, че съм привлякла тои човек в живота си, означава, че и аз ще мога да го имам като опитност в някакъв момент.

Ето и моите отправни точки:

Обграждай се с добри хора.

Обграждай се с хора, които са, правят и имат това, което и ти искаш.

Обграждай се с хора, от които да учиш.

Обграждай се с хора, които извикват най-доброто от теб.

Обграждай се хора с ценности и мисия.

Обграждай се с позитивни и градивни хора, които те вдъхновяват, радват и зареждат.

С пожелание за приказни взаимоотношения,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *