За хората, които срещаме по пътя ни

Днес имах два курса – К-Power Епигенетични цикли в МЦ Качествен живот и Освобождаването от стрес е лесно в МЦ Интегративна медицина. Посвещавам тази статия на всички прекрасни хора, с които имах честта да се запозная в тези две обучения. Пътувайки към вкъщи след този динамичен ден, се замислих за хората, които срещам по пътя. За това колко щастлива, вдъхновена, благодарна, обогатена се чувствам от общуването с толкова прекрасни, силни, отворени, търсещи инструменти за постигане на баланс в живота си. Затварям очи и виждам всички тези лица, в главата ми звучат многото въпроси, усмихвам се на изненаданите и засмени лица, когато балансът се е получил и енергията е тръгнала. За мен това е благословия!

Толкова красиво преживяване е това, когато срещаш хората, вървейки по своя си истински път. За миг се сетих какво беше преди няколко години… Как в живота ми имаше хора, с които чувствах напрежение, натиск; хора, на които съм позволявала да се отнасят към мен по начини, които са ми били неприятни, сещам се, че е имало моменти, в които съм се чувствала много разочарована, обидена, недооценена, нещастна, как съм била повече в страховете, отколкото в любовта. И това за мен бе ценно осъзнаване.

Защото нашият външен свят – физическо тяло, взаимоотношения, кариера и бизнес, приятелства и всичко, което е в живота ни, е отражение на нашия вътрешен свят, на енергийния и емоционалния ни баланс. Ако нещо в живота ни не ни допада или го усещаме в дисхармония, то това е един прекрасен знак и импулс да си обърнем малко повече внимание и грижа и да внесем във вътрешния ни свят ред и хармония.

Напоследък, особено след срещата ми с K-Power, усещам една великолепна синхроничност в живота си, в срещите си с хората. Още повече от преди сетивата ми са настроени на честотата на прекрасното, красивото, доброто, здравото у всеки един човек. Всяка среща ми носи смисъл, ценност, благодарност и преклонение пред силата на човешкия дух, пред жаждата за живот, през смелостта за позитивна промяна, пред голямата любов, на която са способни хората.

Да, на моменти отново се прокрадва някой, който да ми натисне бутонче. Но това вече не е чак такъв стрес за системата ми, а дори напротив – още една възможност да си пошлифовам някоя фасета, да отработя нещо у себе си, да се запитам “Какво в мен реагира на този човек и на поведението му?” и да си изчакам осъзнаването. Научих се да съм по-мека със себе си в такива моменти – да си позволя да се ядосам, да си призная раздразнението, да заявя границите си, НО и много бързо да изживея това, което изпитвам и да го ПУСНА, оставайки с осъзнаването и с повече дълбочина за себе си.

Друг път просто измествам фокуса – защото за да съм привлякла нещо или някого, когото не искам в живота си, значи съм мръднала от моя си път. Върна ли си истинския фокус, автентичното намерение, тогава просто подобни ситуации не влизат в живота ми. Ние винаги сме магнит – привличаме това, което отговаря на енергийния ни баланс.

Като заключение на тази публикация, ви предизвикавам да огледате взаимоотношенията си с хората в личен и професионален план?

Доволни ли сте от връзките си?

Харесва ли ви отношението на хората към вас?

Какви хора преобладават в обкръжението ви?

Попадате ли често в кризи и конфликти?

Тези отговори ще ви дадат ясна картина на вашия енергиен баланс и какво привличате.

Ако ви харесва, поздравете себе си! Ако не ви допада, вземете решение да се отворите към позитивна промяна! С радост ще бъда с вас в тази красива трансформация! Можем да започнем процеса с индивидуална консултация или да се включите в някой от курсовете, които водя!

За мен ще е удоволствие да виждам все повече хора, които творят живота си по техните правила и постигат с лекота мечтите си.

Дени Андонова

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

One thought on “За хората, които срещаме по пътя ни

  1. Ивета says:

    Статията повдига много въпроси. Определено си заслужава да се свържем със специалист каквато е Дени защото тя може само да ни помогне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *