За формулирането на цели през Аз

Днес мина първият ден от K-Power курса по Епигенетични цикли в гр. Шумен. Процесът мина толкова бързо, плавно, леко… направо вълшебно.

Всеки път се замислям за “правилното” формулиране на целите. Под правилно разбирам така да се формулират целите, че да “пречупим” реалността си, да манифестираме желанията си с лекота, да започнем истински да творим живота си.

Затова винаги стимулирам и провокирам курсистите да започнат да правят баланси на позитивно формулирани теми, които са отражение на крайния, желан резултат, към който човекът се стреми.

Усетете енергията на темата за баланс Проблем с еди-кой-си… и тема Аз се чувствам в хармония със себе си и със същия еди-кой-си. Две коренно различни енергии. Темата Болка (душевна, физическа…) и Аз се чувствам прекрасно.

Много е важно да започнем да се дисциплинираме в държането на позитивен фокус. Върху това, което искаме, а не върху това, което не искаме. Защото, което захранваме с енергия, то става наша реалност.

Друг аспект на формулирането на цели през Аз е в личната отноворност и свободната воля. За това ще ви разкажа в следващи публикации.

С пожелание за позитивен фокус (на мен How Thrive ми помака с това),

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 0878207156

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *