За една добра година за К-Power

Днес бе последният ми курс по К-Power метода, който бях планирала за годината. Винаги имам интересни осъзнавания за групите, които участват в него.

Благодарна съм на днешните участници за доверието, участието и за позитивните емоции.

Знам, че всяка група се събира с конкретни теми и намерения. Винаги е така. Всеки си е на мястото в една хармонична система.

Винаги се изненадвам колко подобни теми за баланс имат участниците,в каква синхроничност са.

Освен това, аз самата винаги имам своите процеси и осъзнавания. Както се казва в кинезиология, ако един направи процеса си и постигне емоционален и енергиен баланс, цялата група го усеща. Всеки път преминавайки през процеса на новата група, аз също за себе си балансирам разни аспекти.

Тази година имам благословията и абсолютното удоволствие да преподавам метода К-Power и се гордея, че този метод достигна до много, буквално стотици хора. За мен това е една мисия и страст.

Знам колко много дава този метод и колко много можем да трансформираме към добро и още по-добро живота си.

Завършваме групите за тази година в Пловдив, моя роден град.

Благодаря на всички участници, на прекрасните ми учители, на откривателите на метода и на себе си, че прегърнах идеята и че имам енергията, постоянството и желанието да го предавам чистосърдечно нататък.

С пожелание за баланс и радост,

Дени

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power курсове 0878207156 и denitsa.andonova@gmail.com

За включване в How Thrive и достъп до платформата приложение за изграждане на позитивни навици: info@howthrive.com и 087820715

Абонирайте се за новия ни Youtube канал How thrive – Well-being and Corporate Wellness